Vaš odgovor

. / Pitanja / Vaš odogovor
Pitanje

Dobar dan zanima me kada je kasno za spasit zube od paradontoze jer mi se poceo klimat prednji prvi zub i strah me da ne ispadne a imam 17 god i dali tokom paradontoze svaki put dok se peru zubi krvare desni hvala puno

Ivan - 16. 07. 2016.
Stepen hitnosti:
nije hitno  nije hitno
relativno hitno  relativno hitno
veoma hitno  veoma hitno
informacija  informacija
Odgovor i savet
dr Ilija Miljević
dr Ilija Miljević doktor stomatologije

Poštovani Ivane,

krvarenje desni jedan je od prvih znakova parodontopatije, međutim, ukoliko nije prisutno zapaljenje desni krvarenje može izostati prilikom pranja zuba. U situaciji izrazitog gubitka kosti, terminalni stadijum parodontopatije, kada je izraženo klimanje zuba, gotovo je nemoguće sačuvati zube. S obzirom da imate 17 godina, verujemo da je parodontopatija u početnom stadijumu, te savetujemo dobro održavanje oralne higijene, i redovne kontrole kod stomatologa.

Srdačno

Nakon 23 godine uspešnog rada u oblasti stomatologije, odlučili smo da je vreme da naše poslovanje proširimo u pravcu estetske medicine. Kao i do sad, osluškujemo vaše želje i pratimo trendove.

Okupili smo vrhunske stručnjake i otvorili smo vrata nove ordinacije opremljene po visokim standardima.

U posebnoj ordinaciji za plastičnu hirurgiju i estetsku medicinu, pri stomatološkoj poliklinici, lekar specijalista plastične, rekonstruktivne i estetske hirurgije vrši sve intervencije iz domena svoje specijalnosti u lokalnoj anesteziji.

Želimo da individualnim pristupom, uz stručni kadar i sertifikovane materijale, odaberemo metodu koja će svakom pacijentu pružiti vrhunske rezultate.

Potreban Vam je pregled?   Zakažite besplatan pregled

Pitajte stomatologa

Ukoliko ste u nedoumici slobodno nam se obratite.
Do sada smo odgovorili na preko 27657 pitanja.
.
9
Doktora
.
11000
Zadovoljnih pacijenata
.
27657
Odgovorenih pitanja
.
100
Sertifikata