Vaš odgovor

. / Pitanja / Vaš odogovor
Pitanje

Dobar Dan!Dete ima dijagnozu f80,9 sto je nespecifican poremecaj govora tj ne govori i nema najbolje razumevanje.Ima 5 godina i najveci problem su kutnjaci koji su propali od karijesa a on ne saradjuje kod zubara i niko u subotici se ne moze prihvatiti da mu popravi kutnjake. Moje pitanje je da li radite popravku u uspavanom stanju i sta je potrebno od nalaza? Hvala unapred

Josipa Krstic - 16. 01. 2019.
Stepen hitnosti:
nije hitno  nije hitno
relativno hitno  relativno hitno
veoma hitno  veoma hitno
informacija  informacija
Odgovor i savet
spec. dr Tatjana Gložančev-Sajkovski
spec. dr Tatjana Gložančev-Sajkovski specijalista stomatološke protetike

Poštovana Josipa,

u privatnim praksama nije moguće izvođenje intervencija u opštoj anesteziji, eventualno je moguće u visokoškolskim ustanovama (Stomatološki fakultet Beograd, Novi Sad..), međutim u našoj Poliklinici za pacijente sa prenaglašenim strahom od stomatoloških intervencija moguće je njihovo izvođenje u analgosedaciji. Više o tome možete pročitati ovde.

Srdačno

Nakon 23 godine uspešnog rada u oblasti stomatologije, odlučili smo da je vreme da naše poslovanje proširimo u pravcu estetske medicine. Kao i do sad, osluškujemo vaše želje i pratimo trendove.

Okupili smo vrhunske stručnjake i otvorili smo vrata nove ordinacije opremljene po visokim standardima.

U posebnoj ordinaciji za plastičnu hirurgiju i estetsku medicinu, pri stomatološkoj poliklinici, lekar specijalista plastične, rekonstruktivne i estetske hirurgije vrši sve intervencije iz domena svoje specijalnosti u lokalnoj anesteziji.

Želimo da individualnim pristupom, uz stručni kadar i sertifikovane materijale, odaberemo metodu koja će svakom pacijentu pružiti vrhunske rezultate.

Potreban Vam je pregled?   Zakažite besplatan pregled

Pitajte stomatologa

Ukoliko ste u nedoumici slobodno nam se obratite.
Do sada smo odgovorili na preko 27674 pitanja.
.
9
Doktora
.
11000
Zadovoljnih pacijenata
.
27674
Odgovorenih pitanja
.
100
Sertifikata