Vaš odgovor

. / Pitanja / Vaš odogovor
Pitanje

Dobar dan!Interesuje me moj suprug je pre dve godine radio na dva gornja prednja zuba keramicke navlake.Ali jedan je od pocetka po malo boleo ali zubar je rekao da mora.Medjutim sada posle 2 godine imao je velike bolove zuba da je otisao ponovo kod zubara i nadjeno je da je iznad tog zuba i sledeca dva stvorile gnojne ciste.Tako da je odmah radjena 1 operacija i posle 2 nedelje druga.Ali i posle skoro mesec dana od operacije ima jos bol u predelu nosa i oteceno mu je.Zasto se to desilo i sta preduzeti dalje.Hvala i Srdacan pozdrav

Weber Vesna - 02. 09. 2019.
Stepen hitnosti:
nije hitno  nije hitno
relativno hitno  relativno hitno
veoma hitno  veoma hitno
informacija  informacija
Odgovor i savet
dr Moana Opačić
dr Moana Opačić doktor stomatologije

Poštovana Weber Vesna,

navedene tegobe nisu uobičajene mesec dana nakon intervencije. 

Za definitivnu dijagnozu neophodan je klinički pregled, prema tome savetujemo Vam da posetite stomatologa kako bi se utvrdilo o čemu je tačno reč i preduzela adekvatna terapija.

Srdačno





Potreban Vam je pregled?   Zakažite besplatan pregled

Pitajte stomatologa

Ukoliko ste u nedoumici slobodno nam se obratite.
Do sada smo odgovorili na preko 25716 pitanja.
.
9
Doktora
.
9500
Zadovoljnih pacijenata
.
25716
Odgovorenih pitanja
.
100
Sertifikata