Vaš odgovor

. / Pitanja / Vaš odogovor
Pitanje

Dobar dan,moje ime je Branko Strbac,imam jedno pitanje. Naime,ja sam pre dve nedelje u jednoj ordinaciji u Srbiji stavio metalni most na donju vilicu,na mojih 9 zuba stavljen je most od 14 zuba. Problem je taj sto ja konstantno osecam veoma jak bol koji ne prolazi i vec dve nedelje sam nam lekovima. Imam osecaj da most nije lego dobro i da mi nesto sa zubima nije u redu. Stomatolg mi uopste nije lecijo zube. Ja sam pre toga 12 godina imao most i nikakvih problema.Posto zivim u inostranstvu mogao bi uskoro doci ali samo mozda na 3-4 dana ili vikendom,jer godisnji odmor imam tek u julu. Moje pitanje je da li je moguce da ja dodjem kod vas i da mi vi skinete ovaj most pogledate sta je problem i stavite mi neke privremene zube ili mi ponudite bilo koje privremeno resenje do jula,a tada bi kod vas pravio novi most kad dodjem na odmor. Hvala vam. Unapred zahvalan. Branko Strbac

Branko - 27. 04. 2014.
Stepen hitnosti:
nije hitno  nije hitno
relativno hitno  relativno hitno
veoma hitno  veoma hitno
informacija  informacija
Odgovor i savet
spec. dr Tatjana Gložančev-Sajkovski
spec. dr Tatjana Gložančev-Sajkovski specijalista stomatološke protetike

Poštovani Branko,

ukoliko su u pitanju jaki spontani bolovi reč je oboljenju zubne pulpe ("zubnog živca") što iziskuje kanalnu terapiju. Da bi se ustanovilo koji je zub u pitanju potreban je pregled i analiza Rtg snimka zuba, a po potrebi i skidanje postojećeg mosta.

Za vreme lečenja zuba i perioda dok se ne izradi definitivni protetski rad, postavlja se privremeni most.

Potrebno je da nas kontaktirate putem telefona objavljenih na sajtu ili putem mail-a, kako bismo se o svemu dogovorili.

Srdačno

Nakon 23 godine uspešnog rada u oblasti stomatologije, odlučili smo da je vreme da naše poslovanje proširimo u pravcu estetske medicine. Kao i do sad, osluškujemo vaše želje i pratimo trendove.

Okupili smo vrhunske stručnjake i otvorili smo vrata nove ordinacije opremljene po visokim standardima.

U posebnoj ordinaciji za plastičnu hirurgiju i estetsku medicinu, pri stomatološkoj poliklinici, lekar specijalista plastične, rekonstruktivne i estetske hirurgije vrši sve intervencije iz domena svoje specijalnosti u lokalnoj anesteziji.

Želimo da individualnim pristupom, uz stručni kadar i sertifikovane materijale, odaberemo metodu koja će svakom pacijentu pružiti vrhunske rezultate.

Potreban Vam je pregled?   Zakažite besplatan pregled

Pitajte stomatologa

Ukoliko ste u nedoumici slobodno nam se obratite.
Do sada smo odgovorili na preko 27358 pitanja.
.
9
Doktora
.
11000
Zadovoljnih pacijenata
.
27358
Odgovorenih pitanja
.
100
Sertifikata