Vaš odgovor

. / Pitanja / Vaš odogovor
Pitanje

Dobar dan,postovani!Ja sam pre 20 godina imala problem sa ispadanjem zgloba vilice.To se desilo kod zubara i odmah su to i namestili.Sada mi se to ponovo desilo ali sam ovaj put 3 sata bila sa otvorenim ustima(dok nisam stigla na red u hitnoj).Doktor mi je namestio vilicu i stavio zavoj stegnuti oko glave i rekao da to drzim 3 dana.Da jedem kasastu hranu,supe...Sad,dok mi je zavoj jos na glavi osecam kad zinem bol sa desne strane.Sada imam neverovatnu strah i moje pitanje je, da li ce moja vilica kada skinem zavoj normalno funkcionisati?Ako ne bude u redu kome bih trebala da se obratim? Hvala unapred na odgovoru!
Veliki pozdrav!!

Mirjana Sefel - 01. 12. 2019.
Stepen hitnosti:
nije hitno  nije hitno
relativno hitno  relativno hitno
veoma hitno  veoma hitno
informacija  informacija
Odgovor i savet
Dr Jelena Vuletić Rakić
Dr Jelena Vuletić Rakić polivalentni stomatolog

Poštovana Mirjana Sefel,

tegobe u vezi sa temporomandibularnim zglobom su domen maksilofacijalne hirurgije.

Ono što Vam mi možemo savetovati jeste izvođenje vežbi za jačanje ligamenata zgloba. O pravlinom izvođenju ovih vežbi možete pročitati ovde.

Savetujemo da uradite Rtg snimke donjoviličnih zglobova sa otvorenim i zatvorenim ustima i odete na pregled kod maksilofacijalnog hirurga.

Srdačno

Nakon 23 godine uspešnog rada u oblasti stomatologije, odlučili smo da je vreme da naše poslovanje proširimo u pravcu estetske medicine. Kao i do sad, osluškujemo vaše želje i pratimo trendove.

Okupili smo vrhunske stručnjake i otvorili smo vrata nove ordinacije opremljene po visokim standardima.

U posebnoj ordinaciji za plastičnu hirurgiju i estetsku medicinu, pri stomatološkoj poliklinici, lekar specijalista plastične, rekonstruktivne i estetske hirurgije vrši sve intervencije iz domena svoje specijalnosti u lokalnoj anesteziji.

Želimo da individualnim pristupom, uz stručni kadar i sertifikovane materijale, odaberemo metodu koja će svakom pacijentu pružiti vrhunske rezultate.

Potreban Vam je pregled?   Zakažite besplatan pregled

Pitajte stomatologa

Ukoliko ste u nedoumici slobodno nam se obratite.
Do sada smo odgovorili na preko 27358 pitanja.
.
9
Doktora
.
11000
Zadovoljnih pacijenata
.
27358
Odgovorenih pitanja
.
100
Sertifikata