Vaš odgovor

. / Pitanja / Vaš odogovor
Pitanje

Dobar dan,pre cetiri Dana Sam vadia umnjak normalnim putem,zub je poceo da se kvari. Koren je bio doasta velikui. Imam blage bolov tj vise ko Neko utrnuce ili neagoda I vilicu teze otvaram pa me interesuje da li je to normalno? Da napomenem zub je bio gore sa Leve strange I izrastao je Prema napolje I ostala je dostav velika Rana.

Sweky - 22. 09. 2019.
Stepen hitnosti:
nije hitno  nije hitno
relativno hitno  relativno hitno
veoma hitno  veoma hitno
informacija  informacija
Odgovor i savet
dr Moana Opačić
dr Moana Opačić doktor stomatologije

Poštovana Sweky,

navedene tegobe su uobičajene nakon navedene stomatološke intervencije.

Bol i otežano otvaranje usta su najintenzivniji u prvih nekoliko dana nakon intervencije, nakon čega se postepeno smanjuju do potpunog prestanka.

Verujemo da nemate razloga za zabrinutost, a ukoliko dođe do pogoršanja tegoba savetujemo da se konsultujete sa Vašim stomatologom.

Srdačno 





Potreban Vam je pregled?   Zakažite besplatan pregled

Pitajte stomatologa

Ukoliko ste u nedoumici slobodno nam se obratite.
Do sada smo odgovorili na preko 25488 pitanja.
.
9
Doktora
.
9500
Zadovoljnih pacijenata
.
25488
Odgovorenih pitanja
.
100
Sertifikata