Vaš odgovor

. / Pitanja / Vaš odogovor
Pitanje

Dobar dan..Prije 20ak dana popravljen mi je zadnji zub u donjoj vilici i stavljena je plomba..Danas sam osjetio da me nesto kao zulja,kao da imam ostatak hrane kod tog zuba.Kada sam pogledao na ogledalo komadic zuba fali sa lijeve strane a plomba i dalje stoji na svom mjestu..Hvala Bg nemam bol niti mi to para meso,al u tom dijelu osjetim kiselkast okus,pa bih Vas molio da mi kazete da li je to nesto opasno i da li moze to da priceka jos 9dana do ponovnog pregleda..Lp

Emir - 26. 06. 2019.
Stepen hitnosti:
nije hitno  nije hitno
relativno hitno  relativno hitno
veoma hitno  veoma hitno
informacija  informacija
Odgovor i savet
dr Srđan Nebrigić
dr Srđan Nebrigić doktor stomatologije

Poštovani Emir,

situacija koju navodite nije opasna. Otiđite na zakazan pregled kod Vašeg stomatologa kako bi se sprovela adekvatna terapija ukoliko je potrebna.

Srdačno

Nakon 23 godine uspešnog rada u oblasti stomatologije, odlučili smo da je vreme da naše poslovanje proširimo u pravcu estetske medicine. Kao i do sad, osluškujemo vaše želje i pratimo trendove.

Okupili smo vrhunske stručnjake i otvorili smo vrata nove ordinacije opremljene po visokim standardima.

U posebnoj ordinaciji za plastičnu hirurgiju i estetsku medicinu, pri stomatološkoj poliklinici, lekar specijalista plastične, rekonstruktivne i estetske hirurgije vrši sve intervencije iz domena svoje specijalnosti u lokalnoj anesteziji.

Želimo da individualnim pristupom, uz stručni kadar i sertifikovane materijale, odaberemo metodu koja će svakom pacijentu pružiti vrhunske rezultate.

Potreban Vam je pregled?   Zakažite besplatan pregled

Pitajte stomatologa

Ukoliko ste u nedoumici slobodno nam se obratite.
Do sada smo odgovorili na preko 26874 pitanja.
.
9
Doktora
.
9500
Zadovoljnih pacijenata
.
26874
Odgovorenih pitanja
.
100
Sertifikata