Vaš odgovor

. / Pitanja / Vaš odogovor
Pitanje

Dobar dan..rodjena sam sa racepom nepca posle druge operacije krenuli su da mi se kvare zubi pa me sad zanima posto ni jedan zub u gornjoj vilici desnih nije zdrav samo korenji ostali dali moze da se urade mini implanti i jel necu da naskode nepcu jel imam otvoreno nepce sa dve rupe? Pozdrav..

Slavica - 18. 06. 2020.
Stepen hitnosti:
nije hitno  nije hitno
relativno hitno  relativno hitno
veoma hitno  veoma hitno
informacija  informacija
Odgovor i savet
dr Moana Opačić
dr Moana Opačić doktor stomatologije

Poštovana Slavice,

na Vaše pitanje može odgovoriti samo oralni hirurg implantolog nakon utvrđivanja stanja za šta je neophodan klinički pregled i analiza 3D snimka gornje vilice.

U našoj Poliklinici svi pregledi su besplatni i možete ih zakazati telefonom na brojeve Poliklinike koji su istaknuti na našem sajtu.

Srdačno

Nakon 23 godine uspešnog rada u oblasti stomatologije, odlučili smo da je vreme da naše poslovanje proširimo u pravcu estetske medicine. Kao i do sad, osluškujemo vaše želje i pratimo trendove.

Okupili smo vrhunske stručnjake i otvorili smo vrata nove ordinacije opremljene po visokim standardima.

U posebnoj ordinaciji za plastičnu hirurgiju i estetsku medicinu, pri stomatološkoj poliklinici, lekar specijalista plastične, rekonstruktivne i estetske hirurgije vrši sve intervencije iz domena svoje specijalnosti u lokalnoj anesteziji.

Želimo da individualnim pristupom, uz stručni kadar i sertifikovane materijale, odaberemo metodu koja će svakom pacijentu pružiti vrhunske rezultate.

Potreban Vam je pregled?   Zakažite besplatan pregled

Pitajte stomatologa

Ukoliko ste u nedoumici slobodno nam se obratite.
Do sada smo odgovorili na preko 28985 pitanja.
.
9
Doktora
.
11000
Zadovoljnih pacijenata
.
28985
Odgovorenih pitanja
.
100
Sertifikata