Vaš odgovor

. / Pitanja / Vaš odogovor
Pitanje

Dobar dan,u ponedeljak mi je uradjena operacija vadjenja zaostalih korenja iz vilice,imam konce na mestu osmice,sedmice i sestice,na tim mestima nemam zube!U utorak sam otekla i dobila da pijem antibiotik i Chymoral,a juce su mi izasle afte u ustima na mestima gde su mi davali anesteziju!Afte su vrlo bolne i imam ih nekoliko komada.Zanima me da li smem da ispiram usta zalfijom ili nekim drugim sredstvom,a da to ne steti samoj rani od operacije?!
Hvala!

Gaga - 05. 12. 2013.
Stepen hitnosti:
nije hitno  nije hitno
relativno hitno  relativno hitno
veoma hitno  veoma hitno
informacija  informacija
Odgovor i savet
spec. dr Tatjana Gložančev-Sajkovski
spec. dr Tatjana Gložančev-Sajkovski specijalista stomatološke protetike

Poštovana Gaga,

generalno čaj od žalfije ne može štetiti rani.

Ipak, u prvih nekoliko dana se ne savetuje intenzivno mućkanje kako ne bi nastalo propadanje krvnog ugruška. Možete uzeti i u ustima zadržati nekoliko sekundi malu količinu mlakog čaja, a potom pasivno izbaciti iz usta bez pravljenja vakuuma.

Savetujemo da odete na kontrolni pregled kod Vašeg hirurga kako bi se pregledom utvrdilo stanje rane i sluzokože usta i po potrebi indikovala dodatna terapija.

Srdačno

Nakon 23 godine uspešnog rada u oblasti stomatologije, odlučili smo da je vreme da naše poslovanje proširimo u pravcu estetske medicine. Kao i do sad, osluškujemo vaše želje i pratimo trendove.

Okupili smo vrhunske stručnjake i otvorili smo vrata nove ordinacije opremljene po visokim standardima.

U posebnoj ordinaciji za plastičnu hirurgiju i estetsku medicinu, pri stomatološkoj poliklinici, lekar specijalista plastične, rekonstruktivne i estetske hirurgije vrši sve intervencije iz domena svoje specijalnosti u lokalnoj anesteziji.

Želimo da individualnim pristupom, uz stručni kadar i sertifikovane materijale, odaberemo metodu koja će svakom pacijentu pružiti vrhunske rezultate.

Potreban Vam je pregled?   Zakažite besplatan pregled

Pitajte stomatologa

Ukoliko ste u nedoumici slobodno nam se obratite.
Do sada smo odgovorili na preko 25985 pitanja.
.
9
Doktora
.
9500
Zadovoljnih pacijenata
.
25985
Odgovorenih pitanja
.
100
Sertifikata