Vaš odgovor

. / Pitanja / Vaš odogovor
Pitanje

Dobro vece. Bio mi je lek u zubu koji je umrtvio zivac. Danas mi je doktorka izvadila zivac, cistila kanale i napunila. Posle toga jako me zub boli na dodir ili ako nesto zagrizem. Inace sam u 5om mesecu trudnoce. Da li je ta bol normalna?

Miljana - 17. 10. 2019.
Stepen hitnosti:
nije hitno  nije hitno
relativno hitno  relativno hitno
veoma hitno  veoma hitno
informacija  informacija
Odgovor i savet
dr Moana Opačić
dr Moana Opačić doktor stomatologije

Poštovana Miljana,

nakon adekvatnog kanalnog lečenja zuba može se javiti osetljivost zuba na zagriđaj, dodir jezikom, kuckanje i slično, koja nastaje kao posledica povrede tkiva oko vrha korena zuba prilikom instrumentacije kanala korenova zuba. Navedena osetljivost traje nekoliko dana, i postepeno se smanjuje do potpunog prestanka, prema tome nemate razloga za brigu.

U slučaju da tegobe ne prođu u navedenom vremenskom periodu ili dođe do pogoršanja tegoba, savetujemo Vam da se javite Vašem stomatologu radi kontrolnog pregleda.

Srdačno

Nakon 23 godine uspešnog rada u oblasti stomatologije, odlučili smo da je vreme da naše poslovanje proširimo u pravcu estetske medicine. Kao i do sad, osluškujemo vaše želje i pratimo trendove.

Okupili smo vrhunske stručnjake i otvorili smo vrata nove ordinacije opremljene po visokim standardima.

U posebnoj ordinaciji za plastičnu hirurgiju i estetsku medicinu, pri stomatološkoj poliklinici, lekar specijalista plastične, rekonstruktivne i estetske hirurgije vrši sve intervencije iz domena svoje specijalnosti u lokalnoj anesteziji.

Želimo da individualnim pristupom, uz stručni kadar i sertifikovane materijale, odaberemo metodu koja će svakom pacijentu pružiti vrhunske rezultate.

Potreban Vam je pregled?   Zakažite besplatan pregled

Pitajte stomatologa

Ukoliko ste u nedoumici slobodno nam se obratite.
Do sada smo odgovorili na preko 27276 pitanja.
.
9
Doktora
.
11000
Zadovoljnih pacijenata
.
27276
Odgovorenih pitanja
.
100
Sertifikata