Vaš odgovor

. / Pitanja / Vaš odogovor
Pitanje

Dobro, veče imam 18 godina i imam jedan mlečni zub. Počeo je da se pomera, pa me zanima da li će izaći novi u slucaju da mlečni zub izađe?

Slavica - 03. 06. 2019.
Stepen hitnosti:
nije hitno  nije hitno
relativno hitno  relativno hitno
veoma hitno  veoma hitno
informacija  informacija
Odgovor i savet
dr Moana Opačić
dr Moana Opačić doktor stomatologije

Poštovana Slavica,

potrebno je analizom OPT snimka utvrditi uzrok zaostajanja mlečnog zuba (nedostatak ili impakcija stalnog zuba zamenika), u zavisnosti od toga zavisi i dalji plan terapije.

Savetujemo Vam da uradite OPT snimak (snimak svih zuba gornje i donje vilice) i posetite stomatologa kako bi se utvrdilo o čemu je tačno reč i sprovela adekvatna terapija.

Srdačno





Potreban Vam je pregled?   Zakažite besplatan pregled

Pitajte stomatologa

Ukoliko ste u nedoumici slobodno nam se obratite.
Do sada smo odgovorili na preko 24912 pitanja.
.
9
Doktora
.
9500
Zadovoljnih pacijenata
.
24912
Odgovorenih pitanja
.
100
Sertifikata