Vaš odgovor

. / Pitanja / Vaš odogovor
Pitanje

Dobro vece. Imam problem sa nepravilno rasporedjenim zubima. Kecevi su napred, dvoje pozadi trojke preko dvojki. Stomatolog mi je rekao da ce mi izvaditi obe trojke i jos neki zub da bi mi uradio da zubi budu u ravni. Nisam sigurna da li radi krunice ili most ili sta vec. Interesuje me samo da li sme te zube odjednom da mi izvadi? I da li je dovoljno 10ak dana da mi zarastu te rane da bi mi uradio to sto treba i da konacno imam ravne i lepo rasporedjene zube ? Hvala unapred

Burmazovic Maka - 31. 01. 2017.
Stepen hitnosti:
nije hitno  nije hitno
relativno hitno  relativno hitno
veoma hitno  veoma hitno
informacija  informacija
Odgovor i savet
dr Moana Opačić
dr Moana Opačić doktor stomatologije

Poštovana Burmazovic Maka,

generalno, nakon šest do osam nedelja od vađenja zuba, može se početi sa izradom protetskog rada. Ortodontske nepravilnosti je najbolje ispraviti ortodontskom terapijom. Naš savet je da se trojke, ukoliko su zdrave, nikako ne vade.

Srdačno

Nakon 23 godine uspešnog rada u oblasti stomatologije, odlučili smo da je vreme da naše poslovanje proširimo u pravcu estetske medicine. Kao i do sad, osluškujemo vaše želje i pratimo trendove.

Okupili smo vrhunske stručnjake i otvorili smo vrata nove ordinacije opremljene po visokim standardima.

U posebnoj ordinaciji za plastičnu hirurgiju i estetsku medicinu, pri stomatološkoj poliklinici, lekar specijalista plastične, rekonstruktivne i estetske hirurgije vrši sve intervencije iz domena svoje specijalnosti u lokalnoj anesteziji.

Želimo da individualnim pristupom, uz stručni kadar i sertifikovane materijale, odaberemo metodu koja će svakom pacijentu pružiti vrhunske rezultate.

Potreban Vam je pregled?   Zakažite besplatan pregled

Pitajte stomatologa

Ukoliko ste u nedoumici slobodno nam se obratite.
Do sada smo odgovorili na preko 27621 pitanja.
.
9
Doktora
.
11000
Zadovoljnih pacijenata
.
27621
Odgovorenih pitanja
.
100
Sertifikata