Vaš odgovor

. / Pitanja / Vaš odogovor
Pitanje

Dobro vece, interesuje me da li treba, i ako treba koji antibiotik moze da mi pomogne. Zabolela me je leva strana donje vilice i bol se proteze do uha. Ne boli me ni jedan zub, bol je negde dublje. Nije prevelik, mogu da izdrzim bez tableta za bolove. Pretpostavljam da me je to zabolelo od promaje, ali ne znam sta da popijem da prodje. Hvala unapred.

Sonja - 05. 12. 2019.
Stepen hitnosti:
nije hitno  nije hitno
relativno hitno  relativno hitno
veoma hitno  veoma hitno
informacija  informacija
Odgovor i savet
dr Irina Miković
dr Irina Miković polivalentni stomatolog

Poštovana Sonja,

antibiotici predstavljaju samo pomoćno sredstvo u terapiji, a prvenstveno je potrebno utvrditi uzrok nastanka tegoba i sprovesti adekvatnu stomatološku terapiju. Ne savetujemo upotrebu antibiotika na svoju ruku!

Savetujemo Vam da uradite OPT snimak (snimak svih zuba gornje i donje vilice) i posetite bilo kog stomatologa kako bi se utvrdila tačna dijagnoza i uzrok Vaših tegoba, i kako bi Vam se pružila adekvatna terapija.

Srdačno

Nakon 23 godine uspešnog rada u oblasti stomatologije, odlučili smo da je vreme da naše poslovanje proširimo u pravcu estetske medicine. Kao i do sad, osluškujemo vaše želje i pratimo trendove.

Okupili smo vrhunske stručnjake i otvorili smo vrata nove ordinacije opremljene po visokim standardima.

U posebnoj ordinaciji za plastičnu hirurgiju i estetsku medicinu, pri stomatološkoj poliklinici, lekar specijalista plastične, rekonstruktivne i estetske hirurgije vrši sve intervencije iz domena svoje specijalnosti u lokalnoj anesteziji.

Želimo da individualnim pristupom, uz stručni kadar i sertifikovane materijale, odaberemo metodu koja će svakom pacijentu pružiti vrhunske rezultate.

Potreban Vam je pregled?   Zakažite besplatan pregled

Pitajte stomatologa

Ukoliko ste u nedoumici slobodno nam se obratite.
Do sada smo odgovorili na preko 28497 pitanja.
.
9
Doktora
.
11000
Zadovoljnih pacijenata
.
28497
Odgovorenih pitanja
.
100
Sertifikata