Vaš odgovor

. / Pitanja / Vaš odogovor
Pitanje

Dobro vece, interesuje me da li treba, i ako treba koji antibiotik moze da mi pomogne. Zabolela me je leva strana donje vilice i bol se proteze do uha. Ne boli me ni jedan zub, bol je negde dublje. Nije prevelik, mogu da izdrzim bez tableta za bolove. Pretpostavljam da me je to zabolelo od promaje, ali ne znam sta da popijem da prodje. Hvala unapred.

Sonja - 05. 12. 2019.
Stepen hitnosti:
nije hitno  nije hitno
relativno hitno  relativno hitno
veoma hitno  veoma hitno
informacija  informacija
Odgovor i savet
dr Irina Miković
dr Irina Miković polivalentni stomatolog

Poštovana Sonja,

antibiotici predstavljaju samo pomoćno sredstvo u terapiji, a prvenstveno je potrebno utvrditi uzrok nastanka tegoba i sprovesti adekvatnu stomatološku terapiju. Ne savetujemo upotrebu antibiotika na svoju ruku!

Savetujemo Vam da uradite OPT snimak (snimak svih zuba gornje i donje vilice) i posetite bilo kog stomatologa kako bi se utvrdila tačna dijagnoza i uzrok Vaših tegoba, i kako bi Vam se pružila adekvatna terapija.

Srdačno





Potreban Vam je pregled?   Zakažite besplatan pregled

Pitajte stomatologa

Ukoliko ste u nedoumici slobodno nam se obratite.
Do sada smo odgovorili na preko 25645 pitanja.
.
9
Doktora
.
9500
Zadovoljnih pacijenata
.
25645
Odgovorenih pitanja
.
100
Sertifikata