Vaš odgovor

. / Pitanja / Vaš odogovor
Pitanje

Dobro vece. Izvadila sam donju levu sedmicu pre 9 dana. Drugi dan mi je otekao zubi i imala sam sledecih 3 dana 39 temperaturu(zvala sam dr i rekli su da nije od zuba).Otisla sa kod zubara,ocistio mi je ranu i stavio lek-medjutim opet je oteklo i sutradan sam otisla opet i opet su mi cistili ranu i stavili neku travu(tako su mi rekli) i prepisali su mi Dovicin da pijem(dva dana vec pijem) Otok mi nije spao a sada je pocela i da me boli rana. Sta da radim i od cega mi se sve to desava? Hvala

Nikolina - 13. 05. 2019.
Stepen hitnosti:
nije hitno  nije hitno
relativno hitno  relativno hitno
veoma hitno  veoma hitno
informacija  informacija
Odgovor i savet
dr Moana Opačić
dr Moana Opačić doktor stomatologije

Poštovana Nikolina,

uzrok Vaših tegoba može biti infekcija rane, otežano zarastanje rane, zaostajanje dela korena zuba ili koštanog septuma, patološkog procesa u kosti nakon vađenja zuba ali i oboljenje nekog od susednih zuba.

Nažalost, ovim putem nije moguće tvrditi o čemu je tačno reč, te Vam savetujemo da posetite Vašeg stomatologa kako bi se utvrdila dijagnoza i preduzela adekvatna terapija.

Srdačno

Nakon 23 godine uspešnog rada u oblasti stomatologije, odlučili smo da je vreme da naše poslovanje proširimo u pravcu estetske medicine. Kao i do sad, osluškujemo vaše želje i pratimo trendove.

Okupili smo vrhunske stručnjake i otvorili smo vrata nove ordinacije opremljene po visokim standardima.

U posebnoj ordinaciji za plastičnu hirurgiju i estetsku medicinu, pri stomatološkoj poliklinici, lekar specijalista plastične, rekonstruktivne i estetske hirurgije vrši sve intervencije iz domena svoje specijalnosti u lokalnoj anesteziji.

Želimo da individualnim pristupom, uz stručni kadar i sertifikovane materijale, odaberemo metodu koja će svakom pacijentu pružiti vrhunske rezultate.

Potreban Vam je pregled?   Zakažite besplatan pregled

Pitajte stomatologa

Ukoliko ste u nedoumici slobodno nam se obratite.
Do sada smo odgovorili na preko 26874 pitanja.
.
9
Doktora
.
9500
Zadovoljnih pacijenata
.
26874
Odgovorenih pitanja
.
100
Sertifikata