Vaš odgovor

. / Pitanja / Vaš odogovor
Pitanje

Dobro veče. Izvadio sam gornju levu šesticu pre 2 nedelje, međutim, pre nekoliko dana sam primetio da je petica pored počela da me boli samo na pritisak. Ne boli ni u kom drugom slučaju pa me zanima da li je to normalna pojava posle vađenja zuba? Hvala unapred.

Marko - 10. 09. 2020.
Stepen hitnosti:
nije hitno  nije hitno
relativno hitno  relativno hitno
veoma hitno  veoma hitno
informacija  informacija
Odgovor i savet
dr Irina Miković
dr Irina Miković polivalentni stomatolog

Poštovani Marko,

postoji mogućnost da je prilikom oslanjanja instrumenata za vađenje zuba tokom intervencije povređeno potporno tkivo susednog zuba, kada zub može biti osetljiv na zagrižaj, što bi trebalo postepeno da se smanjuje do potpunog prestanka.

Takođe, treba isključiti oboljenje pomenutog zuba.

Ukoliko tegobe ne prođu u narednih nekoliko dana, savetujemo da posetite stomatologa kako bi se utvrdilo o čemu je reč.

Srdačno





Potreban Vam je pregled?   Zakažite besplatan pregled

Pitajte stomatologa

Ukoliko ste u nedoumici slobodno nam se obratite.
Do sada smo odgovorili na preko 29474 pitanja.
.
9
Doktora
.
11000
Zadovoljnih pacijenata
.
29474
Odgovorenih pitanja
.
100
Sertifikata