Vaš odgovor

. / Pitanja / Vaš odogovor
Pitanje

Dobro vece, molim Vas za odgovor. Nakon osam godina uradila sam novi most gore 4-6. 4 i 6 su izbrusene i nosaci. Prilikom skidanja starog pukla mi je sestica na pola i sada mi most stalno spada. Svaki put kad odem kod zubara da mi ponovo zalepi on samo vrati (ugura) to donje parce nosaca -moje sestice sa sve nekim metalnim starim siljkom i -zalepi. Da li je to veliki problem i koje je trajno resenje? Hvala.

Irena - 16. 01. 2021.
Stepen hitnosti:
nije hitno  nije hitno
relativno hitno  relativno hitno
veoma hitno  veoma hitno
informacija  informacija
Odgovor i savet
dr Irina Miković
dr Irina Miković polivalentni stomatolog

Poštovana Irena,

potrebno je utvrditi uzrok čestog rascementiranja keramičkog mosta i ukloniti ga. Postoji mogućnost potrebe za eventualnom izradom novog keramičkog mosta.

Srdačno

Nakon 23 godine uspešnog rada u oblasti stomatologije, odlučili smo da je vreme da naše poslovanje proširimo u pravcu estetske medicine. Kao i do sad, osluškujemo vaše želje i pratimo trendove.

Okupili smo vrhunske stručnjake i otvorili smo vrata nove ordinacije opremljene po visokim standardima.

U posebnoj ordinaciji za plastičnu hirurgiju i estetsku medicinu, pri stomatološkoj poliklinici, lekar specijalista plastične, rekonstruktivne i estetske hirurgije vrši sve intervencije iz domena svoje specijalnosti u lokalnoj anesteziji.

Želimo da individualnim pristupom, uz stručni kadar i sertifikovane materijale, odaberemo metodu koja će svakom pacijentu pružiti vrhunske rezultate.

Potreban Vam je pregled?   Zakažite besplatan pregled

Pitajte stomatologa

Ukoliko ste u nedoumici slobodno nam se obratite.
Do sada smo odgovorili na preko 28771 pitanja.
.
9
Doktora
.
11000
Zadovoljnih pacijenata
.
28771
Odgovorenih pitanja
.
100
Sertifikata