Vaš odgovor

. / Pitanja / Vaš odogovor
Pitanje

Dobro vece . Skoro sam radila mostove gormji zubi su u pitanju Desmo mi je falilo 2 zuba a levo 1 zub .Mostovi se razlikuju desno je tanje s levi most deblje napravljeno tako da mi smeta i nikako da se priviknem dali to tako treba da ostane

Ema Milosevic - 01. 03. 2020.
Stepen hitnosti:
nije hitno  nije hitno
relativno hitno  relativno hitno
veoma hitno  veoma hitno
informacija  informacija
Odgovor i savet
Dr Jelena Vuletić Rakić
Dr Jelena Vuletić Rakić polivalentni stomatolog

Poštovana Ema Milosevic,

period adaptacije na novi protetski rad je individualan i u proseku traje dve nedelje pod uslovom da protetski rad zadovoljava kako funkcionalne, tako i estetske zahteve.

Zagrižaj je svakako potrebno uravnotežiti. 

Nakon definitivnog cementiranja su moguće minimalne korekcije rada u ustima (selektivno uklanjanje viška materijala koji smeta pri zagrižaju). Ukoliko je rad privremeno cementiran, moguća je njegova korekcija u zubotehničkoj laboratoriji.

Savetujemo da posetite Vašeg stomatologa kako bi se razmotrilo o čemu se tačno radi i sprovele odgovarajuće mere po potrebi.

Srdačno

Nakon 23 godine uspešnog rada u oblasti stomatologije, odlučili smo da je vreme da naše poslovanje proširimo u pravcu estetske medicine. Kao i do sad, osluškujemo vaše želje i pratimo trendove.

Okupili smo vrhunske stručnjake i otvorili smo vrata nove ordinacije opremljene po visokim standardima.

U posebnoj ordinaciji za plastičnu hirurgiju i estetsku medicinu, pri stomatološkoj poliklinici, lekar specijalista plastične, rekonstruktivne i estetske hirurgije vrši sve intervencije iz domena svoje specijalnosti u lokalnoj anesteziji.

Želimo da individualnim pristupom, uz stručni kadar i sertifikovane materijale, odaberemo metodu koja će svakom pacijentu pružiti vrhunske rezultate.

Potreban Vam je pregled?   Zakažite besplatan pregled

Pitajte stomatologa

Ukoliko ste u nedoumici slobodno nam se obratite.
Do sada smo odgovorili na preko 28469 pitanja.
.
9
Doktora
.
11000
Zadovoljnih pacijenata
.
28469
Odgovorenih pitanja
.
100
Sertifikata