Vaš odgovor

. / Pitanja / Vaš odogovor
Pitanje

Dobro vece, zanima me kakvo resenje postoji za razdvojene skoro sve prednje zube a pritom nemam jednu levu dvojku i to mi bas smeta. Imam 16 godina i svakim danom mi predstavlja sve veci kompleks. Znacilo bi mi kad bi mi odgovorili.
Hvala unapred!

Mina - 19. 01. 2020.
Stepen hitnosti:
nije hitno  nije hitno
relativno hitno  relativno hitno
veoma hitno  veoma hitno
informacija  informacija
Odgovor i savet
dr Irina Miković
dr Irina Miković polivalentni stomatolog

Poštovana Mina,

najbolje rešenje za postavljanje zuba u pravilan zubni niz je ortodontska terapija. 

U slučaju urođenog nedostatka zuba ("dvojke"), postoji nekoliko terapijskih opcija, a koja bi bila adekvatna u tvom slučaju neophodno je da utvrdi specijalista ortodoncije nakon detaljnog kliničkog pregleda, analize potrebnih Rtg snimaka i analize studijskih modela.

Savetujemo ti da uradiš OPT snimak (snimak svih zuba gornje i donje vilice) i u pratnji roditelja posetiš specijalistu ortodoncije, koji će ti predložiti najbolje moguće rešenje u tvom slučaju.

Srdačno

Nakon 23 godine uspešnog rada u oblasti stomatologije, odlučili smo da je vreme da naše poslovanje proširimo u pravcu estetske medicine. Kao i do sad, osluškujemo vaše želje i pratimo trendove.

Okupili smo vrhunske stručnjake i otvorili smo vrata nove ordinacije opremljene po visokim standardima.

U posebnoj ordinaciji za plastičnu hirurgiju i estetsku medicinu, pri stomatološkoj poliklinici, lekar specijalista plastične, rekonstruktivne i estetske hirurgije vrši sve intervencije iz domena svoje specijalnosti u lokalnoj anesteziji.

Želimo da individualnim pristupom, uz stručni kadar i sertifikovane materijale, odaberemo metodu koja će svakom pacijentu pružiti vrhunske rezultate.

Potreban Vam je pregled?   Zakažite besplatan pregled

Pitajte stomatologa

Ukoliko ste u nedoumici slobodno nam se obratite.
Do sada smo odgovorili na preko 26930 pitanja.
.
9
Doktora
.
9500
Zadovoljnih pacijenata
.
26930
Odgovorenih pitanja
.
100
Sertifikata