Vaš odgovor

. / Pitanja / Vaš odogovor
Pitanje

Dobro vece,danas oko 16 sati sam izvadila gornju lijevu osmicu,vadjenje je proslo bez problema.rana nije zasivena.sad vec se pojavio kao ugrusak krvi koji visi preko drugih zuba,da li je to normalno i da li mogu da ga skinem?hvala puno

Merima - 02. 10. 2019.
Stepen hitnosti:
nije hitno  nije hitno
relativno hitno  relativno hitno
veoma hitno  veoma hitno
informacija  informacija
Odgovor i savet
dr Moana Opačić
dr Moana Opačić doktor stomatologije

Poštovana Merima,

neposredno nakon vađenja zuba ne savetuje se ispiranje same rane, ali sa drugih zuba možete pažljivo ukloniti krvni ugrušak.

Srdačno





Potreban Vam je pregled?   Zakažite besplatan pregled

Pitajte stomatologa

Ukoliko ste u nedoumici slobodno nam se obratite.
Do sada smo odgovorili na preko 26930 pitanja.
.
9
Doktora
.
9500
Zadovoljnih pacijenata
.
26930
Odgovorenih pitanja
.
100
Sertifikata