Vaš odgovor

. / Pitanja / Vaš odogovor
Pitanje

dobro vece.pre nesto vise od 10 godina blomborana mi je leva gornja cetvorka.pre neki dan se polomio jedan mali delic, a veceras je ispala cela,tako da je od zuba ostalo samo spoljni deo ,sa unutrasnje strane nista, samo ogromna rupa.ono sto mene brine je to sto u toj rupi ima konac koji viri,i koji ja ne mogu da izvadim.molila bih za bilo koje objasnjenje sta ti to moglo da bude(jer mi nije svejedno sto je on tu tako dugo vremena,a da ja nisam znala,niti sam nekad cula od nekog slicnu situaciju ).mnogo sam zabrinuta, dok ne odem kod zubara.hvala na odgovoru

Melinda - 22. 10. 2019.
Stepen hitnosti:
nije hitno  nije hitno
relativno hitno  relativno hitno
veoma hitno  veoma hitno
informacija  informacija
Odgovor i savet
dr Moana Opačić
dr Moana Opačić doktor stomatologije

Poštovana Melinda,

najverovatnije je u pitanju gutaperka (materijal za punjenje kanala korena zuba prilikom endodontske terapije), nemate razloga za zabrinutost.

Potrebno je kliničkim pregledom i analizom Rtg snimka utvrditi stanje korena zuba kao i kosti oko korena zuba, i utvrditi da li se zub može adekvatno izlečiti i sačuvati.

Savetujemo Vam da uradite Rtg snimak navedenog zuba i posetite stomatologa kako bi se preduzela adekvatna terapija.

Srdačno

Nakon 23 godine uspešnog rada u oblasti stomatologije, odlučili smo da je vreme da naše poslovanje proširimo u pravcu estetske medicine. Kao i do sad, osluškujemo vaše želje i pratimo trendove.

Okupili smo vrhunske stručnjake i otvorili smo vrata nove ordinacije opremljene po visokim standardima.

U posebnoj ordinaciji za plastičnu hirurgiju i estetsku medicinu, pri stomatološkoj poliklinici, lekar specijalista plastične, rekonstruktivne i estetske hirurgije vrši sve intervencije iz domena svoje specijalnosti u lokalnoj anesteziji.

Želimo da individualnim pristupom, uz stručni kadar i sertifikovane materijale, odaberemo metodu koja će svakom pacijentu pružiti vrhunske rezultate.

Potreban Vam je pregled?   Zakažite besplatan pregled

Pitajte stomatologa

Ukoliko ste u nedoumici slobodno nam se obratite.
Do sada smo odgovorili na preko 26874 pitanja.
.
9
Doktora
.
9500
Zadovoljnih pacijenata
.
26874
Odgovorenih pitanja
.
100
Sertifikata