Vaš odgovor

. / Pitanja / Vaš odogovor
Pitanje

Doktor mi je umrtvio zivac, posle 10 dana sam otisla opet, stavio je jos jednom lek. Posle toga ja umirem od bolova na griz. Toliko boli da me cak i uvo nenormalno zaboli? Sta da radim da li je to normalno?

Milica - 25. 03. 2021.
Stepen hitnosti:
nije hitno  nije hitno
relativno hitno  relativno hitno
veoma hitno  veoma hitno
informacija  informacija
Odgovor i savet
dr Irina Miković
dr Irina Miković polivalentni stomatolog

Poštovana Milica,

nakon aplikacije sredstva za devitalizaciju zubne pulpe ("živca") uobičajeno je prisustvo bola u prvih 24-48h a nakon toga zub može biti osetljiv na zagrižaj, dodir, kuckanje jezikom i slično.

Verujemo da nemate razloga za brigu, te da posetite stomatologa u zakazanom terminu kako bi se terapija sprovela do kraja. Ukoliko se tegobe pogoršaju savetujemo da se javite stomatologu pre zakaznog termina.

Srdačno

Nakon 23 godine uspešnog rada u oblasti stomatologije, odlučili smo da je vreme da naše poslovanje proširimo u pravcu estetske medicine. Kao i do sad, osluškujemo vaše želje i pratimo trendove.

Okupili smo vrhunske stručnjake i otvorili smo vrata nove ordinacije opremljene po visokim standardima.

U posebnoj ordinaciji za plastičnu hirurgiju i estetsku medicinu, pri stomatološkoj poliklinici, lekar specijalista plastične, rekonstruktivne i estetske hirurgije vrši sve intervencije iz domena svoje specijalnosti u lokalnoj anesteziji.

Želimo da individualnim pristupom, uz stručni kadar i sertifikovane materijale, odaberemo metodu koja će svakom pacijentu pružiti vrhunske rezultate.

Potreban Vam je pregled?   Zakažite besplatan pregled

Pitajte stomatologa

Ukoliko ste u nedoumici slobodno nam se obratite.
Do sada smo odgovorili na preko 29474 pitanja.
.
9
Doktora
.
11000
Zadovoljnih pacijenata
.
29474
Odgovorenih pitanja
.
100
Sertifikata