Vaš odgovor

. / Pitanja / Vaš odogovor
Pitanje

dragi doktori.. izvadio sam 6 pre 4 dana rana se skuplja to jest suzava bio sam na pregledu moj zubar je rekao da je to ok. medjutim pitao sam ga sto me boli petica na kuckanje rekao je da je to zbog toga sto sam izvadio zub pored skoro pa desni reaguju posle koliko ce taj pritisak i blag bol nestati sa petice? hvala

milan - 21. 05. 2015.
Stepen hitnosti:
nije hitno  nije hitno
relativno hitno  relativno hitno
veoma hitno  veoma hitno
informacija  informacija
Odgovor i savet
dr Ilija Miljević
dr Ilija Miljević doktor stomatologije

Poštovani Milane,

obzirom da ste bili na kontrolnom pregledu i da je utvrđeno da je sve u redu, bol u susednom zubu bi trebao da prođe u narednih par dana (zavisno od obima navedene traume mekih tkiva), u suprotnom potrebno je da se obratite stomatologu.

Srdačno

Nakon 23 godine uspešnog rada u oblasti stomatologije, odlučili smo da je vreme da naše poslovanje proširimo u pravcu estetske medicine. Kao i do sad, osluškujemo vaše želje i pratimo trendove.

Okupili smo vrhunske stručnjake i otvorili smo vrata nove ordinacije opremljene po visokim standardima.

U posebnoj ordinaciji za plastičnu hirurgiju i estetsku medicinu, pri stomatološkoj poliklinici, lekar specijalista plastične, rekonstruktivne i estetske hirurgije vrši sve intervencije iz domena svoje specijalnosti u lokalnoj anesteziji.

Želimo da individualnim pristupom, uz stručni kadar i sertifikovane materijale, odaberemo metodu koja će svakom pacijentu pružiti vrhunske rezultate.

Potreban Vam je pregled?   Zakažite besplatan pregled

Pitajte stomatologa

Ukoliko ste u nedoumici slobodno nam se obratite.
Do sada smo odgovorili na preko 28186 pitanja.
.
9
Doktora
.
11000
Zadovoljnih pacijenata
.
28186
Odgovorenih pitanja
.
100
Sertifikata