Vaš odgovor

. / Pitanja / Vaš odogovor
Pitanje

Dragi moji imam devojcicu od tri godina..gornja cetri zuba se sami trose i ostaju samo koren zybica u desnima ....poceli sy da se ostete i u donjoj vilici jos *dva zybica ja sam Trenytno y nemackoj pa mi ovde kazy doktori da moraju da je yspavaju pod narkozom da bi joj vadili sve te zubice dali kod nas u srbiji tako radite s decom pod narkozom ...dali je zdravo yopste za dete...hvala puno

Viki - 03. 02. 2016.
Stepen hitnosti:
nije hitno  nije hitno
relativno hitno  relativno hitno
veoma hitno  veoma hitno
informacija  informacija
Odgovor i savet
dr Ilija Miljević
dr Ilija Miljević doktor stomatologije

Poštovana Viki,

u privatnim stomatološkim klinikama se ne primenjuje opšta anestezija na deci, s tim da postoje državne ustanove koje u slučaju nemogućnosti uspostavljanja saradnje sa detetom sprovode stomatološke intervencije u opštoj anesteziji. Opšta anestezija nije štetna za zdravlja Vašeg deteta, u protivnom ne bi se primenjivala.

Srdačno

Nakon 23 godine uspešnog rada u oblasti stomatologije, odlučili smo da je vreme da naše poslovanje proširimo u pravcu estetske medicine. Kao i do sad, osluškujemo vaše želje i pratimo trendove.

Okupili smo vrhunske stručnjake i otvorili smo vrata nove ordinacije opremljene po visokim standardima.

U posebnoj ordinaciji za plastičnu hirurgiju i estetsku medicinu, pri stomatološkoj poliklinici, lekar specijalista plastične, rekonstruktivne i estetske hirurgije vrši sve intervencije iz domena svoje specijalnosti u lokalnoj anesteziji.

Želimo da individualnim pristupom, uz stručni kadar i sertifikovane materijale, odaberemo metodu koja će svakom pacijentu pružiti vrhunske rezultate.

Potreban Vam je pregled?   Zakažite besplatan pregled

Pitajte stomatologa

Ukoliko ste u nedoumici slobodno nam se obratite.
Do sada smo odgovorili na preko 27358 pitanja.
.
9
Doktora
.
11000
Zadovoljnih pacijenata
.
27358
Odgovorenih pitanja
.
100
Sertifikata