Vaš odgovor

. / Pitanja / Vaš odogovor
Pitanje

Dragi moji samo mi treba jos necije misljenje. Vadjena mi je donja 4ka od koje je ostao samo koren. Taj dan sam inace ustala sa upalom i malim otokom. Isti dan posle podne sam otisla kod zubara i izvadjen je. Dan posle sam otisla zbog bolova pogledao je ranu i rekao da je ok,da lepo zaraata da je bol normalna pojava zbog trume kod vadjenja(pocelo je da srasta sa desnima jer je ostao samo koren). Dva dana posle opet se vracam kod zubara zbog nepodnosljivog bola koji se proteze do slepoocnice,kaze da je alveolitis,dao mi je anesteziju ocistio ranu,izazvao ponovno krvarenje stavio cink oksid zavoj. Posle dva dana opet idem menjam taj zavoj. Bolovi su i dalje prisutni ne tako intenzivni ali dovoljni da moram da popijem lek. Da li mislite da treba da odem kod drugog zubara za misljenje. Molim vas za odgovor. Da za dva dana idem da mi valjda izvadi taj zavoj i da opet pusti da samo zaraste. A bol se nadam da ce u potpunosti proci do tad. Hvala unapred

Uplašena - 10. 11. 2019.
Stepen hitnosti:
nije hitno  nije hitno
relativno hitno  relativno hitno
veoma hitno  veoma hitno
informacija  informacija
Odgovor i savet
dr Irina Miković
dr Irina Miković polivalentni stomatolog

Poštovana Uplašena,

sprovedena terapija je adekvatna. Terapija alveolitisa često zahteva nekoliko poseta stomatologu do potpunog formiranja krvnog ugruška.

S obzirom da navodite da se tegobe postepeno smanjuju, verujemo da nemate razloga za zabrinutost. Savetujemo Vam da sledite uputstva Vašeg stomatologa i odlazite na redovne kontrolne preglede kako bi se terapija sprovela do kraja.

Srdačno 

 

 

Nakon 23 godine uspešnog rada u oblasti stomatologije, odlučili smo da je vreme da naše poslovanje proširimo u pravcu estetske medicine. Kao i do sad, osluškujemo vaše želje i pratimo trendove.

Okupili smo vrhunske stručnjake i otvorili smo vrata nove ordinacije opremljene po visokim standardima.

U posebnoj ordinaciji za plastičnu hirurgiju i estetsku medicinu, pri stomatološkoj poliklinici, lekar specijalista plastične, rekonstruktivne i estetske hirurgije vrši sve intervencije iz domena svoje specijalnosti u lokalnoj anesteziji.

Želimo da individualnim pristupom, uz stručni kadar i sertifikovane materijale, odaberemo metodu koja će svakom pacijentu pružiti vrhunske rezultate.

Potreban Vam je pregled?   Zakažite besplatan pregled

Pitajte stomatologa

Ukoliko ste u nedoumici slobodno nam se obratite.
Do sada smo odgovorili na preko 27262 pitanja.
.
9
Doktora
.
11000
Zadovoljnih pacijenata
.
27262
Odgovorenih pitanja
.
100
Sertifikata