Vaš odgovor

. / Pitanja / Vaš odogovor
Pitanje

Duze od godinu dana imam problem sa neprijatnim zadahom. Nemam skoro uopste naslage na jeziku, redovno perem zube, ispiram zalfijom, sodom i nis ne pomaze. Msm da zadah ne dolazi iz zeludca itd, osecam ga na jeziku iako nema naslaga

Jana - 01. 10. 2019.
Stepen hitnosti:
nije hitno  nije hitno
relativno hitno  relativno hitno
veoma hitno  veoma hitno
informacija  informacija
Odgovor i savet
dr Moana Opačić
dr Moana Opačić doktor stomatologije

Poštovana Jana,

brojni faktori mogu uzrokovati neprijatan zadah iz usta (halitozu): odoriformna hrana, kariozni zubi, oboljenja desni, suvoća usta, pušenje cigareta, oboljenja sinusa ili disajnih puteva, određena opšta oboljenja, neadekvatna oralna higijena ili upotreba određenih lekova. Više o tome možete pročitati ovde.

Nažalost, bez kliničkog pregleda ne može se utvrditi tačan uzrok Vaših tegoba, te savetujemo da posetite Vašeg stomatologa kako bi se utvrdio i uklonio uzrok neprijatnog zadaha.

Srdačno

Nakon 23 godine uspešnog rada u oblasti stomatologije, odlučili smo da je vreme da naše poslovanje proširimo u pravcu estetske medicine. Kao i do sad, osluškujemo vaše želje i pratimo trendove.

Okupili smo vrhunske stručnjake i otvorili smo vrata nove ordinacije opremljene po visokim standardima.

U posebnoj ordinaciji za plastičnu hirurgiju i estetsku medicinu, pri stomatološkoj poliklinici, lekar specijalista plastične, rekonstruktivne i estetske hirurgije vrši sve intervencije iz domena svoje specijalnosti u lokalnoj anesteziji.

Želimo da individualnim pristupom, uz stručni kadar i sertifikovane materijale, odaberemo metodu koja će svakom pacijentu pružiti vrhunske rezultate.

Potreban Vam je pregled?   Zakažite besplatan pregled

Pitajte stomatologa

Ukoliko ste u nedoumici slobodno nam se obratite.
Do sada smo odgovorili na preko 27262 pitanja.
.
9
Doktora
.
11000
Zadovoljnih pacijenata
.
27262
Odgovorenih pitanja
.
100
Sertifikata