Vaš odgovor

. / Pitanja / Vaš odogovor
Pitanje

E ovako, u pitanju je Kutnjak poslje popravka odmah mi je stavio plombu i nako dan dva poceo me je zub bolit e sad da li to tako mora bolit ili nije dobro.
Pozz

Adnan - 19. 12. 2015.
Stepen hitnosti:
nije hitno  nije hitno
relativno hitno  relativno hitno
veoma hitno  veoma hitno
informacija  informacija
Odgovor i savet
dr Ilija Miljević
dr Ilija Miljević doktor stomatologije

Poštovani Adnane,

pojava intenzivnog, spontanog bola koji ne prolazi na dejstvo analgetika najčešće ukazuje na oboljenje zubne pulpe ("živca"), u tom slučaju neophodna je endodontska terapija (lečenje kanala korena zuba). Više o simptomima i terapiji možete pročitati ovde.

Kako niste naveli konkretno kakav tip bola osećate, nažalost možemo samo pretpostaviti da je u pitanju spontan bol. Svakako ne bi trebali da trpite tegobe i iz tog razloga Vam savetujemo da ponovo posetite Vašeg stomatologa kako bi se utvrdio tačan uzrok tegoba i preduzela potrebna terapija.

Srdačno

Nakon 23 godine uspešnog rada u oblasti stomatologije, odlučili smo da je vreme da naše poslovanje proširimo u pravcu estetske medicine. Kao i do sad, osluškujemo vaše želje i pratimo trendove.

Okupili smo vrhunske stručnjake i otvorili smo vrata nove ordinacije opremljene po visokim standardima.

U posebnoj ordinaciji za plastičnu hirurgiju i estetsku medicinu, pri stomatološkoj poliklinici, lekar specijalista plastične, rekonstruktivne i estetske hirurgije vrši sve intervencije iz domena svoje specijalnosti u lokalnoj anesteziji.

Želimo da individualnim pristupom, uz stručni kadar i sertifikovane materijale, odaberemo metodu koja će svakom pacijentu pružiti vrhunske rezultate.

Potreban Vam je pregled?   Zakažite besplatan pregled

Pitajte stomatologa

Ukoliko ste u nedoumici slobodno nam se obratite.
Do sada smo odgovorili na preko 28991 pitanja.
.
9
Doktora
.
11000
Zadovoljnih pacijenata
.
28991
Odgovorenih pitanja
.
100
Sertifikata