Vaš odgovor

. / Pitanja / Vaš odogovor
Pitanje

Hej ovo je vise estetske prirode ali ipak moram da pitam.Kada bi se isekla usne resica da li bi se gornja usne produzila mislim nausnica?Imam vrlo malu nausnicu i volela bih da je produzim kako to da uradim imaju neke vezbe?Inace imam 14 godina.
Hvala unapred na odgovoru.

Elena - 20. 12. 2017.
Stepen hitnosti:
nije hitno  nije hitno
relativno hitno  relativno hitno
veoma hitno  veoma hitno
informacija  informacija
Odgovor i savet
spec. dr Tatjana Gložančev-Sajkovski
spec. dr Tatjana Gložančev-Sajkovski specijalista stomatološke protetike

Poštovana Elena,

uklanjanjem resice neće se produžiti gornja usna.

Srdačno





Potreban Vam je pregled?   Zakažite besplatan pregled

Pitajte stomatologa

Ukoliko ste u nedoumici slobodno nam se obratite.
Do sada smo odgovorili na preko 25506 pitanja.
.
9
Doktora
.
9500
Zadovoljnih pacijenata
.
25506
Odgovorenih pitanja
.
100
Sertifikata