Vaš odgovor

. / Pitanja / Vaš odogovor
Pitanje

http://mysarajevograd.org/nova-sokantna-saznanja-97-oboljelih-od-raka-i-drugih-teskih-bolesti-imali-su-ovaj-zahvat-na-zubima/#top

Mozete li ovo objasniti neko ??? Ajmo doktori...

Mladen - 05. 02. 2018.
Stepen hitnosti:
nije hitno  nije hitno
relativno hitno  relativno hitno
veoma hitno  veoma hitno
informacija  informacija
Odgovor i savet
dr Srđan Nebrigić
dr Srđan Nebrigić doktor stomatologije

Poštovani Mladene,

ukoliko zub nije adekvatno izlečen, tj. postoji hronični zapaljenski proces oko vrha korena zuba (cista, granulom), može da predstavlja žarište (fokus), odnosno da uzrokuje tegobe i oboljenja udaljenih organa. Više o fokusima možete pročitati ovde.

Međutim, ukoliko je sprovedena adekvatna endodontska terapija (lečenje kanala korena zuba), što se može proveriti analizom Rtg snimka, kao i analizama redovnih kontrolnih snimaka (na svakih 6 meseci), nema razloga za zabrinutost.

Srdačno

Nakon 23 godine uspešnog rada u oblasti stomatologije, odlučili smo da je vreme da naše poslovanje proširimo u pravcu estetske medicine. Kao i do sad, osluškujemo vaše želje i pratimo trendove.

Okupili smo vrhunske stručnjake i otvorili smo vrata nove ordinacije opremljene po visokim standardima.

U posebnoj ordinaciji za plastičnu hirurgiju i estetsku medicinu, pri stomatološkoj poliklinici, lekar specijalista plastične, rekonstruktivne i estetske hirurgije vrši sve intervencije iz domena svoje specijalnosti u lokalnoj anesteziji.

Želimo da individualnim pristupom, uz stručni kadar i sertifikovane materijale, odaberemo metodu koja će svakom pacijentu pružiti vrhunske rezultate.

Potreban Vam je pregled?   Zakažite besplatan pregled

Pitajte stomatologa

Ukoliko ste u nedoumici slobodno nam se obratite.
Do sada smo odgovorili na preko 28497 pitanja.
.
9
Doktora
.
11000
Zadovoljnih pacijenata
.
28497
Odgovorenih pitanja
.
100
Sertifikata