Vaš odgovor

. / Pitanja / Vaš odogovor
Pitanje

Hvala dr Stojanac,a pitam se da li ste imali slucaj u vasoj praksi vadjenja te livene metalne nadogradnje iz korena i kako je proslo?Sad vi meni kazite sta je najbolje....Posto mi kanal korena nije dobro napunjen,tj pri stavljanju navlake izvadjeno je previse punjenja(eto kako stomatolog moze zivot da upropasti,a nije vise ziv da bih mogao da se obracuam sa njim i njegovom diplomom)receno mi je da cu dobiti cistu kad tad!Moze li se napuniti kanal na bilo koji drugi nacin(ovo lupam jer kontam da ne moze)jer ako mi se slomije taj koren i mora izvaditi sta meni preostaje kao mladom momku bez te jedinice-ocaj

Stojan - 05. 11. 2008.
Odgovor i savet
spec. dr Igor Stojanac
spec. dr Igor Stojanac specijalista bolesti zuba i endodoncije

Poštovani Stojane,

naravno da smo imali slučajeve uklanjanja livenih nadogradnji i starih (kratkih) punjenja iz kanala korena.

Ukoliko nije moguće ukloniti nadogradnju ili češće staro punjenje jer su zubari ranije koristili cement za punjenje kanala zuba - može se raditi apikotomija - operacija vrha korena zuba sa retrogradnim punjenjem-  tako da se koren zuba ipak sačuva.

Srdačno 

Nakon 23 godine uspešnog rada u oblasti stomatologije, odlučili smo da je vreme da naše poslovanje proširimo u pravcu estetske medicine. Kao i do sad, osluškujemo vaše želje i pratimo trendove.

Okupili smo vrhunske stručnjake i otvorili smo vrata nove ordinacije opremljene po visokim standardima.

U posebnoj ordinaciji za plastičnu hirurgiju i estetsku medicinu, pri stomatološkoj poliklinici, lekar specijalista plastične, rekonstruktivne i estetske hirurgije vrši sve intervencije iz domena svoje specijalnosti u lokalnoj anesteziji.

Želimo da individualnim pristupom, uz stručni kadar i sertifikovane materijale, odaberemo metodu koja će svakom pacijentu pružiti vrhunske rezultate.

Potreban Vam je pregled?   Zakažite besplatan pregled

Pitajte stomatologa

Ukoliko ste u nedoumici slobodno nam se obratite.
Do sada smo odgovorili na preko 26930 pitanja.
.
9
Doktora
.
9500
Zadovoljnih pacijenata
.
26930
Odgovorenih pitanja
.
100
Sertifikata