Vaš odgovor

. / Pitanja / Vaš odogovor
Pitanje

Imala sam impaktirani ocnjak. I operisala sam se i evo trenutno mi je taj ocnjak nakon operacije dosao na svoje mjesto ali i dalje treba da se okrene zub i da dodje tacno na mjesto ocnjaka. Interesovalo me koliko traje taj proces okretanja zuba i postavljanja zuba na svoje mjesto? Hvala

Anja Ivanovic - 16. 09. 2017.
Stepen hitnosti:
nije hitno  nije hitno
relativno hitno  relativno hitno
veoma hitno  veoma hitno
informacija  informacija
Odgovor i savet
dr Srđan Nebrigić
dr Srđan Nebrigić doktor stomatologije

Poštovana Anja,

vreme postavljanja zuba u pravilan položaj je individualno, i zavisi od stepena i vrste nepravilnosti. Koliko vremena je okvirno potrebno može proceniti ortodont koji vodi Vašu terapiju.

Srdačno

Nakon 23 godine uspešnog rada u oblasti stomatologije, odlučili smo da je vreme da naše poslovanje proširimo u pravcu estetske medicine. Kao i do sad, osluškujemo vaše želje i pratimo trendove.

Okupili smo vrhunske stručnjake i otvorili smo vrata nove ordinacije opremljene po visokim standardima.

U posebnoj ordinaciji za plastičnu hirurgiju i estetsku medicinu, pri stomatološkoj poliklinici, lekar specijalista plastične, rekonstruktivne i estetske hirurgije vrši sve intervencije iz domena svoje specijalnosti u lokalnoj anesteziji.

Želimo da individualnim pristupom, uz stručni kadar i sertifikovane materijale, odaberemo metodu koja će svakom pacijentu pružiti vrhunske rezultate.

Potreban Vam je pregled?   Zakažite besplatan pregled

Pitajte stomatologa

Ukoliko ste u nedoumici slobodno nam se obratite.
Do sada smo odgovorili na preko 25861 pitanja.
.
9
Doktora
.
9500
Zadovoljnih pacijenata
.
25861
Odgovorenih pitanja
.
100
Sertifikata