Vaš odgovor

. / Pitanja / Vaš odogovor
Pitanje

Imala sam pre deset dana rezanj operaciju, pre jedno 5 dana sam na momente osetila kako cvrste granule u ustima veličine zrna secera da bi zatim primetila da na desnima iznad dvojke se napravila rupica iz koje izlaze bele granule, ja pretpostabljam da je to implantirana vestavka kost posto je granula tvrda. Da li bi trebala da se obratim.zubaru koji mi je radio operaciju i da li ce sve te granule da izadju posto kad sklonim jednu izadje druga. Da li je potrebno ponoviti uhradnju vestacke kosti na istom mestu? Hvala unapred.

Suko - 11. 12. 2019.
Stepen hitnosti:
nije hitno  nije hitno
relativno hitno  relativno hitno
veoma hitno  veoma hitno
informacija  informacija
Odgovor i savet
dr Irina Miković
dr Irina Miković polivalentni stomatolog

Poštovana Suko,

svakako je potrebno da posetite Vašeg hirurga radi kontrolnog pregleda rane, i određivanja dalje terapije ukoliko je potrebna.

Srdačno





Potreban Vam je pregled?   Zakažite besplatan pregled

Pitajte stomatologa

Ukoliko ste u nedoumici slobodno nam se obratite.
Do sada smo odgovorili na preko 25645 pitanja.
.
9
Doktora
.
9500
Zadovoljnih pacijenata
.
25645
Odgovorenih pitanja
.
100
Sertifikata