Vaš odgovor

. / Pitanja / Vaš odogovor
Pitanje

Imala sam pre deset dana rezanj operaciju, pre jedno 5 dana sam na momente osetila kako cvrste granule u ustima veličine zrna secera da bi zatim primetila da na desnima iznad dvojke se napravila rupica iz koje izlaze bele granule, ja pretpostabljam da je to implantirana vestavka kost posto je granula tvrda. Da li bi trebala da se obratim.zubaru koji mi je radio operaciju i da li ce sve te granule da izadju posto kad sklonim jednu izadje druga. Da li je potrebno ponoviti uhradnju vestacke kosti na istom mestu? Hvala unapred.

Suko - 11. 12. 2019.
Stepen hitnosti:
nije hitno  nije hitno
relativno hitno  relativno hitno
veoma hitno  veoma hitno
informacija  informacija
Odgovor i savet
dr Irina Miković
dr Irina Miković polivalentni stomatolog

Poštovana Suko,

svakako je potrebno da posetite Vašeg hirurga radi kontrolnog pregleda rane, i određivanja dalje terapije ukoliko je potrebna.

Srdačno

Nakon 23 godine uspešnog rada u oblasti stomatologije, odlučili smo da je vreme da naše poslovanje proširimo u pravcu estetske medicine. Kao i do sad, osluškujemo vaše želje i pratimo trendove.

Okupili smo vrhunske stručnjake i otvorili smo vrata nove ordinacije opremljene po visokim standardima.

U posebnoj ordinaciji za plastičnu hirurgiju i estetsku medicinu, pri stomatološkoj poliklinici, lekar specijalista plastične, rekonstruktivne i estetske hirurgije vrši sve intervencije iz domena svoje specijalnosti u lokalnoj anesteziji.

Želimo da individualnim pristupom, uz stručni kadar i sertifikovane materijale, odaberemo metodu koja će svakom pacijentu pružiti vrhunske rezultate.

Potreban Vam je pregled?   Zakažite besplatan pregled

Pitajte stomatologa

Ukoliko ste u nedoumici slobodno nam se obratite.
Do sada smo odgovorili na preko 27358 pitanja.
.
9
Doktora
.
11000
Zadovoljnih pacijenata
.
27358
Odgovorenih pitanja
.
100
Sertifikata