Vaš odgovor

. / Pitanja / Vaš odogovor
Pitanje

imala sam protezu sa zicom,na dva svoja zuba ,vremenom se preostalih 6 zuba iskvarilo i resila sam sve da povadim,tome me je savetovao i doktor,koji ne bi izvadio zub da moze da ga spase ,protezu nosim devet god,i sad sam je na postojece rane stavila i ona stoji i ako vise nema za cega da se drzi....Ali sada treba popuniti prazninu ,i uraditi novu protezu ,govore mi da je ne moguce opet ko na ovoj protezi imati tako tanko nepce ,koje se srodilo samnom,jer sad nemam ni jedan zub,ali ja necu da radim protezu koju necu nositi jer ce nepce biti do grla i debelo,molim vas recite mi sta da uradim ,sta da napravim ,ne bitne su pare ,samo ne zelim implante toga se bojim.....da li postoji neka proteza bolja od ovih sto bi rekli babski....

Jelena - 25. 02. 2017.
Stepen hitnosti:
nije hitno  nije hitno
relativno hitno  relativno hitno
veoma hitno  veoma hitno
informacija  informacija
Odgovor i savet
dr Srđan Nebrigić
dr Srđan Nebrigić doktor stomatologije

Poštovana Jelena,

nažalost, u slučaju kada nedostaju svi zubi u vilici, a želite da ploča totalne proteze bude maksimalno redukovana (ne prekriva celo nepce) jedino rešenje je ugradnja implantata i izrada totalne proteze nošene implantatima. U slučaju izrade fiksnog protetskog rada (most), takođe je potrebna ugradnja implantata.

Srdačno

Nakon 23 godine uspešnog rada u oblasti stomatologije, odlučili smo da je vreme da naše poslovanje proširimo u pravcu estetske medicine. Kao i do sad, osluškujemo vaše želje i pratimo trendove.

Okupili smo vrhunske stručnjake i otvorili smo vrata nove ordinacije opremljene po visokim standardima.

U posebnoj ordinaciji za plastičnu hirurgiju i estetsku medicinu, pri stomatološkoj poliklinici, lekar specijalista plastične, rekonstruktivne i estetske hirurgije vrši sve intervencije iz domena svoje specijalnosti u lokalnoj anesteziji.

Želimo da individualnim pristupom, uz stručni kadar i sertifikovane materijale, odaberemo metodu koja će svakom pacijentu pružiti vrhunske rezultate.

Potreban Vam je pregled?   Zakažite besplatan pregled

Pitajte stomatologa

Ukoliko ste u nedoumici slobodno nam se obratite.
Do sada smo odgovorili na preko 27377 pitanja.
.
9
Doktora
.
11000
Zadovoljnih pacijenata
.
27377
Odgovorenih pitanja
.
100
Sertifikata