Vaš odgovor

. / Pitanja / Vaš odogovor
Pitanje

Imam 12 godina...nedavno sam primjetila da mi se stalni zub na donjoj vilici pomjera...dali bi on ako ispadne mogao opet narasti?

Saaraah - 08. 07. 2016.
Stepen hitnosti:
nije hitno  nije hitno
relativno hitno  relativno hitno
veoma hitno  veoma hitno
informacija  informacija
Odgovor i savet
dr Ilija Miljević
dr Ilija Miljević doktor stomatologije

Poštovana Saaraah,

ukoliko je u pitanju stalni zub ne, ukoliko je u pitanju mlečni zub (potrebno je pregledom utvrditi) on će biti zamenjem stalnim zubom.

Srdačno





Potreban Vam je pregled?   Zakažite besplatan pregled

Pitajte stomatologa

Ukoliko ste u nedoumici slobodno nam se obratite.
Do sada smo odgovorili na preko 28185 pitanja.
.
9
Doktora
.
11000
Zadovoljnih pacijenata
.
28185
Odgovorenih pitanja
.
100
Sertifikata