Vaš odgovor

. / Pitanja / Vaš odogovor
Pitanje

Imam 13god, i ceo zivot imam problema sa zubima, pre oko nedelju dana, napukla mi je gornja sestica sa unuttasnje strane i sad je ostala rupa, na istom tom zubi samo sa spoljne strane imam nesto zuckasto, pitala sam mamu, i rekla je da ne veruje da je kamenac, misli da mi se zub pomerio i ne znam dal je moguce da je koren. Sta da radim? Imam isto problema jer su mi svi zubi sa prednje strane bas mali i razdvojeni mozda oko 1mm, na dosta zuba imam blombe, i na nekima kao male male crnkaste tackice. Oduvek sam zelela da imam lepe, nirmalne zube ali ne znam sta da radim. Inace idem redovni na kontrole i perem zube pa cak i do 4 pita dnevno. Srdacan pozdrav, i hvala vam.

Aleksandra - 02. 12. 2020.
Stepen hitnosti:
nije hitno  nije hitno
relativno hitno  relativno hitno
veoma hitno  veoma hitno
informacija  informacija
Odgovor i savet
dr Irina Miković
dr Irina Miković polivalentni stomatolog

Poštovana Aleksandra,

s obzirom da je zub napukao potrebno je da posetiš stomatologa koji će kliničkim pregledom utvrditi o čemu je reč i sprovesti adekvatnu terapiju.

Što se tiče nepravilnog položaja zuba, najbolje rešenje u tom slučaju je ortodontska terapija, te savetujemo da se konsultuješ sa specijalistom ortodoncije o mogućim terapijskim rešenjima.

Srdačno

Nakon 23 godine uspešnog rada u oblasti stomatologije, odlučili smo da je vreme da naše poslovanje proširimo u pravcu estetske medicine. Kao i do sad, osluškujemo vaše želje i pratimo trendove.

Okupili smo vrhunske stručnjake i otvorili smo vrata nove ordinacije opremljene po visokim standardima.

U posebnoj ordinaciji za plastičnu hirurgiju i estetsku medicinu, pri stomatološkoj poliklinici, lekar specijalista plastične, rekonstruktivne i estetske hirurgije vrši sve intervencije iz domena svoje specijalnosti u lokalnoj anesteziji.

Želimo da individualnim pristupom, uz stručni kadar i sertifikovane materijale, odaberemo metodu koja će svakom pacijentu pružiti vrhunske rezultate.

Potreban Vam je pregled?   Zakažite besplatan pregled

Pitajte stomatologa

Ukoliko ste u nedoumici slobodno nam se obratite.
Do sada smo odgovorili na preko 28985 pitanja.
.
9
Doktora
.
11000
Zadovoljnih pacijenata
.
28985
Odgovorenih pitanja
.
100
Sertifikata