Vaš odgovor

. / Pitanja / Vaš odogovor
Pitanje

Imam 14 god i Vec par meseci imam osjecaj da mi se klimaju dve gornje 5-ice.Da li je moguce da se klimaju da su još mlečni zubi ?

Marija - 01. 07. 2019.
Stepen hitnosti:
nije hitno  nije hitno
relativno hitno  relativno hitno
veoma hitno  veoma hitno
informacija  informacija
Odgovor i savet
dr Moana Opačić
dr Moana Opačić doktor stomatologije

Poštovana Marija,

moguće je zaostajanje mlečnih zuba u vilici usled impaktiranih stalnih zuba ili usled nedostatka zametka stalnog zuba.

Potrebno je analizom OPT snimka (snimak svih zuba gornje i donje vilice) utvrditi postojanje zametaka stalnih zuba.

Savetujemo Vam da uradite OPT snimak i posetite stomatologa kako bi se utvrdilo o čemu je reč i preduzela adekvatna terapija.

Srdačno





Potreban Vam je pregled?   Zakažite besplatan pregled

Pitajte stomatologa

Ukoliko ste u nedoumici slobodno nam se obratite.
Do sada smo odgovorili na preko 24912 pitanja.
.
9
Doktora
.
9500
Zadovoljnih pacijenata
.
24912
Odgovorenih pitanja
.
100
Sertifikata