Vaš odgovor

. / Pitanja / Vaš odogovor
Pitanje

Imam 15 godina. Imam sve stalne zube,iznad obe dvojke izbio mi je zub i potastao je. Ovo su kao neki treci zubi. Ne znam sta da radim,odvrtno izgleda,a plasim se da odem kod zubara jer sam cula priče da moram da operisem ta dva zuba i da cu imati bolove 3 meseca,takodje neki kazu da izvadim stalne dvojke da bi ova dva zuba sisla,ali ne zelim da budem krezava a i meni se cini da oni nece da idu nadole. Molim vas pomozite

Milica - 05. 02. 2017.
Stepen hitnosti:
nije hitno  nije hitno
relativno hitno  relativno hitno
veoma hitno  veoma hitno
informacija  informacija
Odgovor i savet
dr Srđan Nebrigić
dr Srđan Nebrigić doktor stomatologije

Poštovana Milice,

nepravilan položaj zuba se najbolje rešava ortodontskom terapijom. Definitivnu odluku o tome da li je potrebno vađenje određenih zuba kako bi se obezbedio prostor za pravilno pozicioniranje preostalih zuba može doneti samo ortodont nakon kliničkog pregleda, analize odgovarajućih Rtg snimaka, kao i studijskih modela dobijenih na osnovu otisaka tvojih zuba.

Savetujemo da uradiš OPT snimak zuba i uz pratnju roditelja odeš na pregled kod ortodonta kako bi se utvrdilo šta je u tvom slučaju najbolje rešenje.

Srdačno

Nakon 23 godine uspešnog rada u oblasti stomatologije, odlučili smo da je vreme da naše poslovanje proširimo u pravcu estetske medicine. Kao i do sad, osluškujemo vaše želje i pratimo trendove.

Okupili smo vrhunske stručnjake i otvorili smo vrata nove ordinacije opremljene po visokim standardima.

U posebnoj ordinaciji za plastičnu hirurgiju i estetsku medicinu, pri stomatološkoj poliklinici, lekar specijalista plastične, rekonstruktivne i estetske hirurgije vrši sve intervencije iz domena svoje specijalnosti u lokalnoj anesteziji.

Želimo da individualnim pristupom, uz stručni kadar i sertifikovane materijale, odaberemo metodu koja će svakom pacijentu pružiti vrhunske rezultate.

Potreban Vam je pregled?   Zakažite besplatan pregled

Pitajte stomatologa

Ukoliko ste u nedoumici slobodno nam se obratite.
Do sada smo odgovorili na preko 25861 pitanja.
.
9
Doktora
.
9500
Zadovoljnih pacijenata
.
25861
Odgovorenih pitanja
.
100
Sertifikata