Vaš odgovor

. / Pitanja / Vaš odogovor
Pitanje

Imam 16 godina i nemam 2 gore levo. To mi prestavlja veliki problem zbog osmeha, ne znam sta da uradim povodom toga. Razmisljala sam o krunici. Implatanti su jako skupi, tako da njih ne bi da radim. Sta vi predlaazete? Koliko dugo traje operacija za krunicu? Koliko je para?
Pre nekog vremena postavila sam pitanje ali sam postavila pogresnu e-mail adresu, nadam se da ce te miodgovoriti na ovuu.

HVALA VAM.

Srdacan pozdrav.

Ruki - 03. 02. 2013.
Odgovor i savet
spec. dr Tatjana Gložančev-Sajkovski
spec. dr Tatjana Gložančev-Sajkovski specijalista stomatološke protetike

Poštovana Ruki,

da bi nadoknadila dvojku najbolje dugoročno rešenje predstavlja ugradnja implantata i izrada keramičke krunice na njemu.

Druga opcija predstavlja brušenje susednih zuba (najverovatnije jedinice i trojke) kako bi se izradio keramički most.

Za oba predložena rešenja neophodan uslov je navršenih 18 godina.

Savetujemo da odete na pregled kod svog stomatologa kako bi se razmotrila mogućnost nadoknade izvađenog zuba izradom privremenog athezivnog mosta (maryland most).

Srdačno

Nakon 23 godine uspešnog rada u oblasti stomatologije, odlučili smo da je vreme da naše poslovanje proširimo u pravcu estetske medicine. Kao i do sad, osluškujemo vaše želje i pratimo trendove.

Okupili smo vrhunske stručnjake i otvorili smo vrata nove ordinacije opremljene po visokim standardima.

U posebnoj ordinaciji za plastičnu hirurgiju i estetsku medicinu, pri stomatološkoj poliklinici, lekar specijalista plastične, rekonstruktivne i estetske hirurgije vrši sve intervencije iz domena svoje specijalnosti u lokalnoj anesteziji.

Želimo da individualnim pristupom, uz stručni kadar i sertifikovane materijale, odaberemo metodu koja će svakom pacijentu pružiti vrhunske rezultate.

Potreban Vam je pregled?   Zakažite besplatan pregled

Pitajte stomatologa

Ukoliko ste u nedoumici slobodno nam se obratite.
Do sada smo odgovorili na preko 25974 pitanja.
.
9
Doktora
.
9500
Zadovoljnih pacijenata
.
25974
Odgovorenih pitanja
.
100
Sertifikata