Vaš odgovor

. / Pitanja / Vaš odogovor
Pitanje

Imam 16 godina, izvadila sam obe mlecne trojke pre vise od godinu dana ali i dalje nisu izrasle. Uradjen je otp snimak zuba i obe trojke se vide na snimku ali ne rastu. Postoji li kakvo resenje?

anonimno535 - 19. 05. 2018.
Stepen hitnosti:
nije hitno  nije hitno
relativno hitno  relativno hitno
veoma hitno  veoma hitno
informacija  informacija
Odgovor i savet
dr Moana Opačić
dr Moana Opačić doktor stomatologije

Poštovani anonimno535,

potrebno je analizom odgovarajućih Rtg snimaka utvrditi položaj i pravac nicanja očnjaka, te ukoliko su impaktirani (ne postoji mogućnost njihovog pravilnog nicanja), moguće ih je dovesti u pravilan položaj uz pomoć oralno hirurške i ortodontske tarapije, ali da bi se to definitivno utvrdilo neophodan je pregled specijalista navedenih oblasti stomatologije. Više o svemu možeš pročitati ovde.

Srdačno

Nakon 23 godine uspešnog rada u oblasti stomatologije, odlučili smo da je vreme da naše poslovanje proširimo u pravcu estetske medicine. Kao i do sad, osluškujemo vaše želje i pratimo trendove.

Okupili smo vrhunske stručnjake i otvorili smo vrata nove ordinacije opremljene po visokim standardima.

U posebnoj ordinaciji za plastičnu hirurgiju i estetsku medicinu, pri stomatološkoj poliklinici, lekar specijalista plastične, rekonstruktivne i estetske hirurgije vrši sve intervencije iz domena svoje specijalnosti u lokalnoj anesteziji.

Želimo da individualnim pristupom, uz stručni kadar i sertifikovane materijale, odaberemo metodu koja će svakom pacijentu pružiti vrhunske rezultate.

Potreban Vam je pregled?   Zakažite besplatan pregled

Pitajte stomatologa

Ukoliko ste u nedoumici slobodno nam se obratite.
Do sada smo odgovorili na preko 27674 pitanja.
.
9
Doktora
.
11000
Zadovoljnih pacijenata
.
27674
Odgovorenih pitanja
.
100
Sertifikata