Vaš odgovor

. / Pitanja / Vaš odogovor
Pitanje

Imam 18 godina.rodjena sam sa jednostranim totalnim rascepom usne.Posle 4 operacije u tirsovoj jedini problem koji je ostao su zubi, pa me zanima da li mogu da ugradim implante ili neku drugu intervenciju. Unapred zahvalna na odgovoru

Marija - 28. 10. 2015.
Stepen hitnosti:
nije hitno  nije hitno
relativno hitno  relativno hitno
veoma hitno  veoma hitno
informacija  informacija
Odgovor i savet
dr Ilija Miljević
dr Ilija Miljević doktor stomatologije

Poštovana Marija,

u najvećem broju slučajeva moguće je nadoknaditi zube koji nedostaju ugradnjom implantata i izradom keramičkih krunica/mostova na njima. Naravno, neophodan je detaljan klinički pregled kao i analiza Rtg snimka (po mogućstvu 3D snimka gornje vilice) od strane oralnog hirurga - implantologa kako bi se utvrdilo stanje i količina kosti te isplanirala terapija.

Srdačno





Potreban Vam je pregled?   Zakažite besplatan pregled

Pitajte stomatologa

Ukoliko ste u nedoumici slobodno nam se obratite.
Do sada smo odgovorili na preko 28988 pitanja.
.
9
Doktora
.
11000
Zadovoljnih pacijenata
.
28988
Odgovorenih pitanja
.
100
Sertifikata