Vaš odgovor

. / Pitanja / Vaš odogovor
Pitanje

Imam 19 godina i izbacene dvojke, nosio sam kao mladji mobilnu protezu. Da li ima IKAKVE svrhe i da li bi i malo moglo stanje da se popravi ponovno mobilnom, bez fiksne, s obzirom na godine? Pozdrav

Nikola - 20. 06. 2020.
Stepen hitnosti:
nije hitno  nije hitno
relativno hitno  relativno hitno
veoma hitno  veoma hitno
informacija  informacija
Odgovor i savet
dr Irina Miković
dr Irina Miković polivalentni stomatolog

Poštovani Nikola,

za adekvatan ortodontski plan terapije neophodan je detaljan klinički pregled, analiza odgovarajućih Rtg snimaka i analiza studijskih modela koji se izrađuju na osnovu uzetog otiska vilica.

Prema tome, svaka tvrdnja ovim putem bi bila neprofesionalna.

Savetujemo da posetite stomatologa koji će Vam predložiti najbolje rešenje u Vašem slučaju.

Srdačno





Potreban Vam je pregled?   Zakažite besplatan pregled

Pitajte stomatologa

Ukoliko ste u nedoumici slobodno nam se obratite.
Do sada smo odgovorili na preko 27358 pitanja.
.
9
Doktora
.
11000
Zadovoljnih pacijenata
.
27358
Odgovorenih pitanja
.
100
Sertifikata