Vaš odgovor

. / Pitanja / Vaš odogovor
Pitanje

Imam 21 godinu i u poslednjih par dana sam primetio da mi se iza 7ice nalazi zub koji je malim delom otvoren a ostatak prekriven mesom(kožom). Ne osećam nikakve bolove, jedino mi se sa spoljašnje strane vilice(zuba) kada dodirnem kožu čini kao da je koža malo otvorena(oguljena). Zanima me šta bi to moglo da znači?

Nemanja - 22. 05. 2020.
Stepen hitnosti:
nije hitno  nije hitno
relativno hitno  relativno hitno
veoma hitno  veoma hitno
informacija  informacija
Odgovor i savet
dr Srđan Nebrigić
dr Srđan Nebrigić doktor stomatologije

Poštovani Nemanja,

na osnovu opisanog najverovatnije je u pitanju umnjak koji je u fazi nicanja, i delimično je još uvek prekriven desnima. Savetujemo da uradite OPT snimak (veliki snimak zuba obe vilice) i posetite stomatologa kako bi se utvrdilo prisustvo i položaj umnjaka u vilicama. Na osnovu analize snimka i kliničkog pregleda, ustanoviće se da li postoje uslovi za njihovo pravilno nicanje ili je potrebna odgovarajuća stomatološka terapija.

Srdačno

Nakon 23 godine uspešnog rada u oblasti stomatologije, odlučili smo da je vreme da naše poslovanje proširimo u pravcu estetske medicine. Kao i do sad, osluškujemo vaše želje i pratimo trendove.

Okupili smo vrhunske stručnjake i otvorili smo vrata nove ordinacije opremljene po visokim standardima.

U posebnoj ordinaciji za plastičnu hirurgiju i estetsku medicinu, pri stomatološkoj poliklinici, lekar specijalista plastične, rekonstruktivne i estetske hirurgije vrši sve intervencije iz domena svoje specijalnosti u lokalnoj anesteziji.

Želimo da individualnim pristupom, uz stručni kadar i sertifikovane materijale, odaberemo metodu koja će svakom pacijentu pružiti vrhunske rezultate.

Potreban Vam je pregled?   Zakažite besplatan pregled

Pitajte stomatologa

Ukoliko ste u nedoumici slobodno nam se obratite.
Do sada smo odgovorili na preko 27262 pitanja.
.
9
Doktora
.
11000
Zadovoljnih pacijenata
.
27262
Odgovorenih pitanja
.
100
Sertifikata