Vaš odgovor

. / Pitanja / Vaš odogovor
Pitanje

Imam 61 godinu po savetu lekara morao sam povaditi sve zube. Na mestima gde su bili zubi narocito ocnjaci ili gde je bila izrazena paradentoza izrazene su kvrge koje se dosta tesko povlace. Pitanje? sta da radim kako bi se sto pre desni sanirale te da mogu uzeti otisak i uraditi proteze.

KRNJAJIC LJUBOMIR SUBOTICA P.LAKOVICA 5 - 04. 07. 2008.
Odgovor i savet
spec.dr Branislav Čukić
spec.dr Branislav Čukić specijalista oralne hirurgije - implantolog

Poštovani Ljubomire,

neophodna je manja hirurška intervencija, nivelacija alveolarnog grebena, koja služi za pripremanje kosti vilice za neometanu izradu i nošenje proteze.

Intervencija nije bolna, a izrada proteze u idealnim slučajevima može početi odmah po završetku, a najkasnije za 7 dana. 

Nakon 23 godine uspešnog rada u oblasti stomatologije, odlučili smo da je vreme da naše poslovanje proširimo u pravcu estetske medicine. Kao i do sad, osluškujemo vaše želje i pratimo trendove.

Okupili smo vrhunske stručnjake i otvorili smo vrata nove ordinacije opremljene po visokim standardima.

U posebnoj ordinaciji za plastičnu hirurgiju i estetsku medicinu, pri stomatološkoj poliklinici, lekar specijalista plastične, rekonstruktivne i estetske hirurgije vrši sve intervencije iz domena svoje specijalnosti u lokalnoj anesteziji.

Želimo da individualnim pristupom, uz stručni kadar i sertifikovane materijale, odaberemo metodu koja će svakom pacijentu pružiti vrhunske rezultate.

Potreban Vam je pregled?   Zakažite besplatan pregled

Pitajte stomatologa

Ukoliko ste u nedoumici slobodno nam se obratite.
Do sada smo odgovorili na preko 28985 pitanja.
.
9
Doktora
.
11000
Zadovoljnih pacijenata
.
28985
Odgovorenih pitanja
.
100
Sertifikata