Vaš odgovor

. / Pitanja / Vaš odogovor
Pitanje

imam dva pitanje .meni 5 gornjih zuba mora da se leci ..stvljen mi je lek,pa me zanima da li kad budu morali da mi popunjavaju kanela ili vec kako se to zove da li ce boleti i da li mogu anesteziju da dobijem..?drugo pitanje je da li ce me takodje boleti kad budu mi postavljali navlake?hvala unapred

sofija rankovic - 10. 11. 2011.
Odgovor i savet
dr Eleonora Čikarić-Stojanac
dr Eleonora Čikarić-Stojanac polivalentni stomatolog

Poštovana Sofija,

svaka stomatološka intervencija koja je praćena sa bolom radi se u lokalnoj anesteziji te nemate razloga za strah.

Da li će biti potrebna devitalizacija zuba zavisi od toga kakav Vam je lek stavljen i šta je vaš lekar planirao. U svakom slučaju ni to vas neće ništa boleti jer ukoliko ima potrebe dobićete anesteziju.

Srdačno





Potreban Vam je pregled?   Zakažite besplatan pregled

Pitajte stomatologa

Ukoliko ste u nedoumici slobodno nam se obratite.
Do sada smo odgovorili na preko 26261 pitanja.
.
9
Doktora
.
9500
Zadovoljnih pacijenata
.
26261
Odgovorenih pitanja
.
100
Sertifikata