Vaš odgovor

. / Pitanja / Vaš odogovor
Pitanje

Imam jako lepe zube, ali se jako brzo kvare. Prednji zub dvojika sa desne strane mi je pokvaren iznutra i pod jezikom osećam da imam malu rupicu. Šta da radim sa tim zubom? Zaista imam prelepe zube i nikada nijedan ne ne bih vadila pogotovo ne prednje. Lek koji mi stavlja zubarka sa leve strane zub petica, uvek mi ispadne a ne znam kako, ne zvacem na toj strani. Mene zanima sto se prednjeg zuba tiče dvojika, šta da radim sa njim? On je lep kad se nasmejem ali iznutra je pokvaren, jel tu može da se stavi plomba? Ne boli me. Hvala❤️

jagodica - 29. 10. 2019.
Stepen hitnosti:
nije hitno  nije hitno
relativno hitno  relativno hitno
veoma hitno  veoma hitno
informacija  informacija
Odgovor i savet
dr Moana Opačić
dr Moana Opačić doktor stomatologije

Poštovana jagodica,

potrebno je da posetite stomatologa radi sanacije navedenog zuba.

Vađenje zuba predstavlja poslednju terapijsku opciju ukoliko zub ni na koji način ne može da se sačuva, što verujemo da nije Vaš slučaj, već je potrebno uklanjanje karijesa i postavljanje ispuna, a savremenim materijalima se mogu postići izvanredni estetski rezultati.

Srdačno

Nakon 23 godine uspešnog rada u oblasti stomatologije, odlučili smo da je vreme da naše poslovanje proširimo u pravcu estetske medicine. Kao i do sad, osluškujemo vaše želje i pratimo trendove.

Okupili smo vrhunske stručnjake i otvorili smo vrata nove ordinacije opremljene po visokim standardima.

U posebnoj ordinaciji za plastičnu hirurgiju i estetsku medicinu, pri stomatološkoj poliklinici, lekar specijalista plastične, rekonstruktivne i estetske hirurgije vrši sve intervencije iz domena svoje specijalnosti u lokalnoj anesteziji.

Želimo da individualnim pristupom, uz stručni kadar i sertifikovane materijale, odaberemo metodu koja će svakom pacijentu pružiti vrhunske rezultate.

Potreban Vam je pregled?   Zakažite besplatan pregled

Pitajte stomatologa

Ukoliko ste u nedoumici slobodno nam se obratite.
Do sada smo odgovorili na preko 25709 pitanja.
.
9
Doktora
.
9500
Zadovoljnih pacijenata
.
25709
Odgovorenih pitanja
.
100
Sertifikata