Vaš odgovor

. / Pitanja / Vaš odogovor
Pitanje

Imam jeda. Veliki problem . Dolazim iz njemacke najme prije sedmicu dana sam otisla zubaru zadnji doljno zub je bijo slomljen . Zubar mi je radijo na jednom zubi vise od 50min unistijo zivac plombiro I nakon popustanja enekcije na desnoj strani poceli su jaki bolovi . Vec sedmicu dana nemogu da jedem gubim apetit,krvarim iz. Zuba. boli me vilice ne osjedam pola desnog jezika.
Sa njemackom stamotologijom i zravstvom nisam zadovoljna zato trazim vasu strucnu pomoc.
Hvala

ramela - 20. 12. 2015.
Stepen hitnosti:
nije hitno  nije hitno
relativno hitno  relativno hitno
veoma hitno  veoma hitno
informacija  informacija
Odgovor i savet
spec. dr Tatjana Gložančev-Sajkovski
spec. dr Tatjana Gložančev-Sajkovski specijalista stomatološke protetike

Poštovana Ramela,

ukoliko su lečenje kanala korena i rekonstrukcija zuba plombom adekvatno urađeni, što se može proveriti kontrolnim Rtg snimkom, uzrok tegoba može biti prisustvo i zapaljenje parodontalnog džepa. U tom slučaju potrebna je parodontološka terapija koja podrazumeva uklanjanje mekih i čvrstih zubnih naslaga, kiretažu (čišćenje) džepa, aplikaciju određenih medikamenata, i drugo. U slučaju neadekvatnog lečenja potrebno je pokušati sa retretmanom kanala korena zuba.

Savetujemo Vam da ne trpite bol i da se ponovo javite stomatologu kako bi se nakon kliničkog pregleda utvrdio uzrok svih tegoba i pružila adekvatna terapija.

Srdačno 

Nakon 23 godine uspešnog rada u oblasti stomatologije, odlučili smo da je vreme da naše poslovanje proširimo u pravcu estetske medicine. Kao i do sad, osluškujemo vaše želje i pratimo trendove.

Okupili smo vrhunske stručnjake i otvorili smo vrata nove ordinacije opremljene po visokim standardima.

U posebnoj ordinaciji za plastičnu hirurgiju i estetsku medicinu, pri stomatološkoj poliklinici, lekar specijalista plastične, rekonstruktivne i estetske hirurgije vrši sve intervencije iz domena svoje specijalnosti u lokalnoj anesteziji.

Želimo da individualnim pristupom, uz stručni kadar i sertifikovane materijale, odaberemo metodu koja će svakom pacijentu pružiti vrhunske rezultate.

Potreban Vam je pregled?   Zakažite besplatan pregled

Pitajte stomatologa

Ukoliko ste u nedoumici slobodno nam se obratite.
Do sada smo odgovorili na preko 28991 pitanja.
.
9
Doktora
.
11000
Zadovoljnih pacijenata
.
28991
Odgovorenih pitanja
.
100
Sertifikata