Vaš odgovor

. / Pitanja / Vaš odogovor
Pitanje

Imam karijes na 5,6,7 i sa gornje i sa donje strane i to veliki karijes. Pojavio se za veoma kratko vreme verovatno od slatkiša. Treba da popravim više od 6 zuba da li treba da paničim?

Tijana - 28. 10. 2019.
Stepen hitnosti:
nije hitno  nije hitno
relativno hitno  relativno hitno
veoma hitno  veoma hitno
informacija  informacija
Odgovor i savet
dr Moana Opačić
dr Moana Opačić doktor stomatologije

Poštovana Tijana,

sve stomatološke intervencije se izvode uz primenu lokalnog anestetika i apsolutno su bezbolne, prema tome nemate razloga za zabrinutost.

Savetujemo Vam da redovno odlazite kod stomatologa radi sanacije obolelih zuba.

Srdačno





Potreban Vam je pregled?   Zakažite besplatan pregled

Pitajte stomatologa

Ukoliko ste u nedoumici slobodno nam se obratite.
Do sada smo odgovorili na preko 25246 pitanja.
.
9
Doktora
.
9500
Zadovoljnih pacijenata
.
25246
Odgovorenih pitanja
.
100
Sertifikata