Vaš odgovor

. / Pitanja / Vaš odogovor
Pitanje

Imam mekih tkiva u usne duplje(na obrazu) iznutra. Jedan na levoj a jedan na desnoj strani gornje vilice oko 1 cm. Da li je to opasno? Ne raste ne siri se. I imam upala krajnika da li je to povezano? Kako leciti? Hvala na odgovoru.

Monika - 04. 11. 2016.
Stepen hitnosti:
nije hitno  nije hitno
relativno hitno  relativno hitno
veoma hitno  veoma hitno
informacija  informacija
Odgovor i savet
dr Srđan Nebrigić
dr Srđan Nebrigić doktor stomatologije

Poštovana Monika,

da bi se postavila tačna dijagnoza i iznela bilo kakva tvrdnja u Vašem slučaju neophodan je klinički pregled. Savetujemo da zakažete pregled kod specijaliste oralne medicine.

Srdačno





Potreban Vam je pregled?   Zakažite besplatan pregled

Pitajte stomatologa

Ukoliko ste u nedoumici slobodno nam se obratite.
Do sada smo odgovorili na preko 24912 pitanja.
.
9
Doktora
.
9500
Zadovoljnih pacijenata
.
24912
Odgovorenih pitanja
.
100
Sertifikata