Vaš odgovor

. / Pitanja / Vaš odogovor
Pitanje

Imam most u celoj gornjoj vilici,i jedan parodontalni dzep izmedju 5 i 6 desno,redovno ga cistim tj.kada osetim bol ili neke smetnje na Maxilofacijalnoj,odrzavam redovnu higijenu uz Waterpik,interdentalne cetkice i razne rastvore,,Problem je sto mi je pre 10 ak dana prvo doslo do bola a zatim i pada vida u desnom oku (na strani gde je i dzep) bila sam kod oftamologa i sve je u redu a meni je i dalje vid zamagljen,Interesuje me da li je to povezano i sta uraditi ? Bas mi pravi problem. Hvala

Danijela - 27. 11. 2015.
Stepen hitnosti:
nije hitno  nije hitno
relativno hitno  relativno hitno
veoma hitno  veoma hitno
informacija  informacija
Odgovor i savet
dr Ilija Miljević
dr Ilija Miljević doktor stomatologije

Poštovana Danijela,

parodontalni džep može predstavljati žarište bakterijske infekcije i delovati kao fokus, te izazvati oboljenja udaljenih organa i sistema organa. Više o fokusima možete pročitati ovde.

Da bi se utvrdilo da li je to uzrok Vaših tegoba savetujemo Vam da uradite OPT snimak (veliki snimak zuba obe vilice) i zakažete kontrolni pregled kod specijaliste za bolesti usta i/ili parodontologije.

Srdačno

Nakon 23 godine uspešnog rada u oblasti stomatologije, odlučili smo da je vreme da naše poslovanje proširimo u pravcu estetske medicine. Kao i do sad, osluškujemo vaše želje i pratimo trendove.

Okupili smo vrhunske stručnjake i otvorili smo vrata nove ordinacije opremljene po visokim standardima.

U posebnoj ordinaciji za plastičnu hirurgiju i estetsku medicinu, pri stomatološkoj poliklinici, lekar specijalista plastične, rekonstruktivne i estetske hirurgije vrši sve intervencije iz domena svoje specijalnosti u lokalnoj anesteziji.

Želimo da individualnim pristupom, uz stručni kadar i sertifikovane materijale, odaberemo metodu koja će svakom pacijentu pružiti vrhunske rezultate.

Potreban Vam je pregled?   Zakažite besplatan pregled

Pitajte stomatologa

Ukoliko ste u nedoumici slobodno nam se obratite.
Do sada smo odgovorili na preko 28985 pitanja.
.
9
Doktora
.
11000
Zadovoljnih pacijenata
.
28985
Odgovorenih pitanja
.
100
Sertifikata