Vaš odgovor

. / Pitanja / Vaš odogovor
Pitanje

Imam navlake na jedinicam gornjim i sada su pocele kao da mi spadaju kada pritisnem od usnu one se vrate pomeraju se...pa me zanima sta treba raditi i dali to moze opet da se popravi da lepo stoje.Veliko hvala unapred..

Maja - 10. 12. 2019.
Stepen hitnosti:
nije hitno  nije hitno
relativno hitno  relativno hitno
veoma hitno  veoma hitno
informacija  informacija
Odgovor i savet
dr Irina Miković
dr Irina Miković polivalentni stomatolog

Poštovana Maja,

postoji mogućnost da su se krunice rascementirale, te je potrebno utvrditi da li je moguće njihovo ponovno cementiranje ili je potrebna izrada novih keramičkih krunica.

Kako ne bi došlo do pojave eventualnih komplikacija, savetujemo Vam da posetite stomatologa kako bi se utvrdilo o čemu je reč i kako bi se sprovela adekvatna terapija.

Srdačno

Nakon 23 godine uspešnog rada u oblasti stomatologije, odlučili smo da je vreme da naše poslovanje proširimo u pravcu estetske medicine. Kao i do sad, osluškujemo vaše želje i pratimo trendove.

Okupili smo vrhunske stručnjake i otvorili smo vrata nove ordinacije opremljene po visokim standardima.

U posebnoj ordinaciji za plastičnu hirurgiju i estetsku medicinu, pri stomatološkoj poliklinici, lekar specijalista plastične, rekonstruktivne i estetske hirurgije vrši sve intervencije iz domena svoje specijalnosti u lokalnoj anesteziji.

Želimo da individualnim pristupom, uz stručni kadar i sertifikovane materijale, odaberemo metodu koja će svakom pacijentu pružiti vrhunske rezultate.

Potreban Vam je pregled?   Zakažite besplatan pregled

Pitajte stomatologa

Ukoliko ste u nedoumici slobodno nam se obratite.
Do sada smo odgovorili na preko 27377 pitanja.
.
9
Doktora
.
11000
Zadovoljnih pacijenata
.
27377
Odgovorenih pitanja
.
100
Sertifikata