Vaš odgovor

. / Pitanja / Vaš odogovor
Pitanje

imam neke bijele fleke po zubima.Što mi jako smeta i ne izgleda lijepo.Ali te fleke nisu tu non stop već možda svaki drugi dan.

Amina - 06. 06. 2015.
Stepen hitnosti:
nije hitno  nije hitno
relativno hitno  relativno hitno
veoma hitno  veoma hitno
informacija  informacija
Odgovor i savet
dr Ilija Miljević
dr Ilija Miljević doktor stomatologije

Poštovana Amina,

bele fleke koje navodite najverovatnije su površinske demineralizacije zubne gleđi. Terapija demineralizacije gleđi zavisi od stepena iste. U stadijumu bele mrlje potrebna je perfektna oralna higijena i impregnacija zuba preparatima na bazi fluorida, kako bi se omogućila remineralizacija zuba. Ukoliko postoji defekt površine ili je u pitanju strukturna razvojna nepravilnost zuba potrebno je ukloniti oštećeno tkivo i postaviti ispun u odgovarajućoj boji zuba.

Srdačno

Nakon 23 godine uspešnog rada u oblasti stomatologije, odlučili smo da je vreme da naše poslovanje proširimo u pravcu estetske medicine. Kao i do sad, osluškujemo vaše želje i pratimo trendove.

Okupili smo vrhunske stručnjake i otvorili smo vrata nove ordinacije opremljene po visokim standardima.

U posebnoj ordinaciji za plastičnu hirurgiju i estetsku medicinu, pri stomatološkoj poliklinici, lekar specijalista plastične, rekonstruktivne i estetske hirurgije vrši sve intervencije iz domena svoje specijalnosti u lokalnoj anesteziji.

Želimo da individualnim pristupom, uz stručni kadar i sertifikovane materijale, odaberemo metodu koja će svakom pacijentu pružiti vrhunske rezultate.

Potreban Vam je pregled?   Zakažite besplatan pregled

Pitajte stomatologa

Ukoliko ste u nedoumici slobodno nam se obratite.
Do sada smo odgovorili na preko 27358 pitanja.
.
9
Doktora
.
11000
Zadovoljnih pacijenata
.
27358
Odgovorenih pitanja
.
100
Sertifikata